Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрзалізниця в народних мемах: топ курйозів про плацкарти, чай і попутників

Підбірка найсмішніших курйозів і мемів про національного залізничного перевізника

Фото: УЗ, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кумедні жарти про Укрзалізницю

Фото: УЗ, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Напевно, кожен українець у своєму житті хоча б раз користувався послугами Укрзалізниці. Жарти про "зручність" подорожі в плацкарті стали народними, як і розповіді про нові знайомства та курйозні розмови з попутниками. А ще всеукраїнську любов отримали умови поїздки та обслуговування: постільна білизна, яку прали вже тисячу разів, обов’язкові напої для атмосфери тощо.

Сайт Pro Гроші зібрав найсмішніші жарти про Укрзалізницю, які водночас і тролять перевізника, і висловлюють любов до всіх його недоліків.

Над якими особливостями УЗ жартують українці

Нещодавно пресслужба компанії повідомила, що в поїздах Інтерсіті завершилося тестування Wi-Fi на базі технології Starlink. Це означає, що невдовзі транспорт обладнають високошвидкісним інтернетом, який працюватиме в будь-якій точці України. Чи могли українці уявити, що, перетинаючи пів держави, нарешті отримають змогу зв’язатися зі світом, коли завгодно, без необхідності чекати чергової станції.

Це до того, що Укрзалізниця поступово покращує умови обслуговування та послуги, щоб зробити подорожі зручними й комфортними. Але не забуваймо про головну особливість всіх потягів, яка не зникне зі встановленням Starlink чи інших сучасних пристроїв – тісне знайомство зі своїми співвітчизниками, хочете ви цього чи ні. Хто не розуміє, які зв’язки між людьми можуть утворитися в плацкартах УЗ, варто глянути на наступні курйози.

 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Меми про особливості УЗ

Фото: Інтернет

Меми про особливості УЗ

Фото: Інтернет

Ще кілька мемів пов’язані з ситуацією, коли керівник компанії повідомив про чергове нововведення у потягах – заміну традиційних підсклянок на паперові склянки. Українці не могли пройти повз такої інновації та створили смішні жарти на тему рівня осучаснення.

 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Курйози про паперові стакани

Фото: Інтернет

Курйози про паперові стакани

Фото: Інтернет

Курйози про паперові стакани

Фото: Інтернет

Відколи почалася повномасштабна війна в Україні, Укрзалізниця допомогла тисячам громадян евакуюватися в безпечні регіони. Попри загрозу ракетних ударів чи наземну атаку окупантів, поїзди здійснювали рух, перевиконуючи плани. Люди мали змогу безплатно виїхати з України, щоб знайти прихисток у Європі. Тож не дивно, що деякі меми стосуються цього періоду роботи компанії, відзначаючи безстрашність працівників. Ну і як же не згадати знамениту фразу про паляницю та Укрзалізницю, яку українці вигадали для перевірки національності.

 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Як українці ставляться до роботи УЗ

Фото: Інтернет

Як українці ставляться до роботи УЗ

Фото: Інтернет

До речі, виявляється, що стародавнім співробітником УЗ був відомий всьому світу персонаж книг Джона Толкіна. Це вкотре доводить, що український національний залізничний перевізник має чималий бекграунд.

Раніше сайт Pro Гроші писав про топ смішних курйозів щодо важких робочих буднів українців. Також ми повідомляли, як українці відреагували на відставку Арестовича.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.