Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Як українці відреагували на відставку Арестовича – топ курйозних мемів

Як завжди, мережа вибухнула мемами після новини про звільнення Олексія Арестовича

Фото: Unsplash, Pexels, скрін. Колаж: Pro Гроші

Курйози про звільнення Олексія Арестовича

Фото: Unsplash, Pexels, скрін. Колаж: Pro Гроші

Довго не чекаючи, українці весело та з іронією відреагували на подію дня 17 січня – звільнення Олексія Арестовича з посади позаштатного радника керівника Офісу президента.

Сайт Pro Гроші зібрав найсмішніші курйози про відставку "головного заспокійливого" України, який останнім часом втрачає довіру та повагу громадян.

Звільнення перетворилося на привід для жартів

17 січня на особистій сторінці радника в соціальній мережі Facebook з'явилося повідомлення про намір піти у відставку. Поряд із текстом Арестович опублікував фото заяви на звільнення керівнику ОП Андрію Єрмаку. Згодом прессекретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров офіційно повідомив, що позаштатний радник пішов у відставку. Враз мережа наповнилася курйозами з використанням заяви Арестовича.

 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Реакція українців на звільнення Арестовича

Фото: Інтернет

Реакція українців на звільнення Арестовича

Фото: Інтернет

Реакція українців на звільнення Арестовича

Фото: Інтернет

Ще не встиг вщухнути перший інформаційний привід, як Олексій Арестович втрапив у черговий скандал. Зокрема у відповідь на коментар українця у Facebook написав, що коли востаннє звільнявся з посади, то через короткий час розпочалася війна в Україні. Що станеться цього разу, буде видно згодом, зазначив діяч. На це теж не могли не відреагувати активні українці, висміюючи Арестовича кумедними мемами.

Приєднався до загальної хвилі телеведучий Григорій Решетник. На особистій сторінці в Instagram він опублікував власне фото з серйозним виразом обличчя та підписав його наступною фразою: "Друзі, шукаю роботу позаштатного радника... Досвід на телебаченні 20 років". Підписники теж оцінили почуття гумору Григорія та зауважили, що він схожий зовні на колишнього позаштатного радника.

І нарешті, як без згадки про п'ятого президента України Петра Порошенка. В мережі з'явилося фото заяви, нібито написаної колишнім очільником держави на ім'я чинного голови ОП з проханням "поновити на посаді (Президента України) за власним бажанням".

Навіть Володимир Путін, коли дізнався про відставку "головного заспокійливого" України, вирішив зробити важливу заяву про відновлення наступу. Дійсно, більше ж не буде людини, яка прогнозуватиме закінчення війни за 2-3 тижні.

Раніше сайт Pro Гроші писав про важкі робочі будні українців у курйозних мемах. Також ми повідомляли про топ найсмішніших курйозів про дорогий бензин.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.