Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта відкрила продаж нових марок воєнного часу – де і як можна купити

Марка вийде обмеженим тиражем, але під час купівлі можна буде задонатити на ЗСУ

Колаж: Pro Гроші

Укрпошта випустила нові марки

Колаж: Pro Гроші

Укрпошта до Дня Збройних Сил України випустить нову марку воєнного часу.

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський в Telegram.

Він уточнив, що Укрпошта випускає марку "Зброя Перемоги", а українці зможуть привітати та подякувати всім військовослужбовцям, які стоять на захисті нашої країни. На марці будуть зображені види зброї, яка вже сьогодні захищає нашу країну і життя її захисників.

"УВАГА – випускаємо марку 6 грудня, де — поки не скажемо, і не усі зможуть туди потрапити. А от передзамовлення можна зробити вже сьогодні", – повідомив Смілянський.

На зображеннях, які українці зможуть побачити на марках, зразки військового вітчизняного та закордонного озброєння: "Вільха", "Нептун", "Стугна-П", "Байрактар ТБ2", FGM-149 "Джавелін", "M142 Хаймарс".

Крім того, цей випуск марок буде благодійним, щоб українці також мали можливість подякувати та допомогти. Вартість маркового аркуша – 90 грн, з яких 18 грн – благодійний внесок, який буде використаний на потреби ЗСУ.

Тираж аркуша лише 200 000 примірників.

"Я б не барився, бо онлайн можна замовити, поки є світло та зв’язок, а от у наших відділеннях — навіть, коли його немає. А зброя буде!", – додав Смілянський.

Фото: Ігор Смілянський
Фото: Ігор Смілянський

Укрпошта присвятить серію марок українським військовим

До Дня захисників і захисниць України, який відзначали 14 жовтня, Укрпошта оголосила, що випускає серію нових марок, присвячених українським військовослужбовцям. Це були перші марки в новій серії "Збройні Сили України".

"Ми випускаємо перші марки в новій серії "Збройні Сили України": Сухопутні війська, ВМС, ТРО, ССО, Десантно-Штурмові, ну і, звісно, віддамо честь "Привиду Києва" – Повітряним Силам ЗСУ", – написав гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський в Telegram.

Він анонсував, що в наступних випусках будуть й ГУР, зв’язківці та медики.

Також Укрпошта анонсувала запуск передзамовлення на нову марку під назвою "Херсон – це Україна!". Здійснити попереднє замовлення можна вже, оплативши заздалегідь набір з марковим аркушем, художнім конвертом та листівкою.

Власники набору отримають графічне втілення скибки кавуна як символу міста й області, на якій зображено сюжети, що супроводжували тимчасову окупацію міста: мирні мітинги, будівлі у вогні, тортури.

Раніше ми писали про те, що Укрпошта випустить марку з "тим самим" єнотом. Також ми розповідали, до якої радісної події Укрпошта випустить набір марок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.