Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта відкрила продаж марки "Херсон – це Україна!" – де і як можна купити

Поштова марка з'явиться у відділеннях по всій Україні найближчим часом, але обмеженим тиражем

Колаж: Pro Гроші

В продажу з'являться марки, присвячені Херсону

Колаж: Pro Гроші

Вже завтра, 9 грудня, у відділеннях Укрпошти з'явиться у продажу поштова марка "Херсон – це Україна".

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський у Telegram.

За його словами, 40% тиражу цієї поштової марки вже викупили по передзамовленню, тому онлайн- продажів в Україні не буде і з’явиться вона ненадовго. Але ті, хто замовив онлайн, отримають свої марки протягом 3-5 днів, а більшість почне отримувати вже 9 грудня.

"Певну кількість марок дамо нашим міжнародним клієнтам на майданчиках EBay та Amazon, які не мали можливості її придбати раніше", – додав Смілянський.

Він анонсував, що зовсім скоро Укрпошта випустить нові марки, які будуть доступні в онлайн-магазині Укрпошти. Крім того, на Рrom, Kasta та Rozetka можна замовити конверти "Херсон – це Україна!", магніти та тематичні світшоти.

"Також 9 грудня чекаємо всіх на київському головпоштамті, Андрій Сагач, автор випуску, з радістю роздасть автографи", – повідомив Смілянський.

Марка, листівка та конверт "Херсон – це Україна"
Фото: Укрпошта

Нагадаємо, на марці "Херсон – це Україна" зображене графічне втілення скибки кавуна як символу міста й області, на якій є сюжети, що супроводжували тимчасову окупацію міста: мирні мітинги, будівлі у вогні, тортури.

Невипадковою є форма насінинок, які виконані у вигляді ракет. Цією зброєю росіяни безжально обстрілювали Херсонщину та більшу частину України. На аркуші також видніється мапа із позначенням звільненого Збройними силами України Херсона, міста-героя. На художньому конверті й листівці проілюстровано протести мешканців.

Укрпошта випустить марку з "тим самим" єнотом

Укрпошта анонсувала випуск нової марки воєнного часу, яку присвятять відразу двом темам. Після марки з херсонським кавуном українці просять випустити марку з мелітопольською черешнею та "тим самим" єнотом.

"Проте, на всі події марок не вистачить, то, може, поєднаємо?", – запропонував Смілянський.

Як відомо, російські пропагандисти після відступу росіян з Херсона повідомили, що окупант викрав тварину із місцевого зоопарку.

Ця новина швидко розлетілася по соцмережах та викликала шквал емоцій. Українці відразу запропонували врятувати тварину. Наприклад, обміняти її на полонених росіян чи на одеський пам'ятник Катерині II.

Раніше ми писали, що Укрпошта випустить нову марку до Нового року. Також ми повідомляли, що Укрпошта відкрила продаж нових марок воєнного часу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.