Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта створила марку з посланням для Путіна – скільки коштує і де купити (фото)

На Укрпошті поділилася подробицями щодо нової воєнної марки

Фото: Укрпошта, УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта анонсувала випуск нової марки

Фото: Укрпошта, УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта анонсувала випуск нової марки, яка отримала назву "ПТН ПНХ!", кількістю у 1,5 млн примірників.

Про це повідомив генеральний директор поштового оператора Ігор Смілянський.

За його словами, марка з'явиться в обігу 24 лютого – у річницю повномасштабного вторгнення російської армії в Україну. Але попереднє замовлення вже відкрито.

Відомо, що на марці, крім усім відомого послання президенту РФ Володимиру Путіну, зобразили малюнок Бенксі на одній зі стін зруйнованої окупантами будівлі у місті Бородянка.

"І майбутнє – в особі хлопчика, обов'язково переможе минуле, що застрягло в голові хворого диктатора і всіх, хто його підтримує. Або, як сказав президент на Мюнхенській конференції минулого тижня, Давид переможе Голіафа", – зазначив Ігор Смілянський.

Тираж марки становить 250 000 аркушів (у кожному по 6 марок). Вартість аркуша – 180 грн. За словами Смілянського, нова поштова марка буде благодійною, а тому 42 грн з кожного проданого поштового аркуша — благодійний внесок.

Разом з марками Укрпошта випустить тематичний конверт "Перший день", картку, а також тематичний світшот.

Де купити нову марку

З 24 лютого придбати поштовий випуск "ПТН ПНХ!" українці зможуть:

  • у відділеннях пошти;
  • в офіційних магазинах;
  • на маркетплейсах.

Натомість послуга з передзамовлення марки доступна з понеділка, 20 лютого. Щодо кількості діють обмеження — до 10 поштових марок на одне замовлення.

Перші марки 2023 року

Перший у 2023 році набір марок під назвою "Воїни світла. Воїни добра" Укрпошта випустила в обіг 15 лютого.

На поштових блоках зобразили працівників дорожньої, енергетичної, комунальної інфраструктури, які протягом довгого часу безперестанку віддають сили на відновлення пошкоджених об’єктів після масованих ракетних обстрілів, ліквідацію наслідків наземних і повітряних атак, аби українці завжди мали доступ до зв’язку, газо- та водопостачання, світла.

На кожній марці зобразили процес окремої роботи – ремонт кілометрів доріг, повернення тепла і світла в оселі, відновлення мережевого покриття тощо.

Раніше ми розповідали, що Укрпошта повідомила про важливе оновлення. Також ми писали, як українцям купити "дефіцитні" марки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.