Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Україну атакували "шахеди" – наслідки обстрілів 14 грудня

Під час повітряної тривоги в середу, 14 грудня, у столиці пролунали вибухи

Фото: Telegram/Andrii Nebytov, ДСНС. Колаж: Pro Гроші

Росія 14 грудня обстріляла столицю дронами-камікадзе

Фото: Telegram/Andrii Nebytov, ДСНС. Колаж: Pro Гроші

У деяких областях України вранці 14 грудня було оголошено повітряну тривогу. Згодом декілька вибухів пролунало на Київщині.

Про це написав мер столиці Віталій Кличко в Telegram.

Наслідки ранкових обстрілів

Київ

За словами мера, вибухи пролунали в Шевченківському районі. Згодом Київська міська військова адміністрація підтвердила, що уламки від іранського дрона "Шахед-136" пошкодили адмінбудівлю та чотири житлові будівлі в Шевченківському районі.

Начальник КМВА Сергій Попко зазначив, що Київ зазнав дві хвилі атаки ворожих дронів. Сили ППО та РЕБ збили усі 13 дронів-камікадзе, які запустила Росія.

Київська область

"Внаслідок ранкової атаки на Київ та область у місті Вишневе пошкоджено приватний будинок" – повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Telegram/Тимошенко Офіс президента

Як пройшла ніч в інших областях України

Дніпропетровщина

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що росіяни всю ніч атакували Нікопольщину з "Градів", "Ураганів" і важкої артилерії.

Під приціл потрапили два міста – Нікополь і Марганець. Внаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено декілька приватних будинків, СТО, газопровід і лінії електропередач. У Марганці окупанти пошкодили з десяток приватних будинків і господарських споруд, авто, газогони та електромережі.

За словами Резніченка, постраждалих, на щастя, немає.

Харківщина

У ранковому зведенні Генерального штабу повідомили, що Сили оборони відбили атаку російської армії у районі села Гряниківка Дворічанської громади.

На Куп'янському напрямку російські військові б'ють по населених пунктах з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Під удар потрапили: Куп’янськ, Котлярівка, Табаївка і Берестове.

На Слобожанському напрямку окупанти обстріляли: Стрілечу, Старицю, Тихе, Амбарне, Вільхуватку, Хатнє, Мілове, Дворічну та Красне.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які фактори ускладнюють роботу з відновлення електропостачання. Також ми розповідали, що СБУ перевірить "справедливість" графіків відключень світла.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.