Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Новий рік з новими черевиками – топ жіночого зимового взуття за 2 000 гривень (фото)

Виробники пропонують вам не лише гарні варіанти, але ще й зручні та якісні

Фото: demark. Колаж: Pro Гроші

Існує великий вибір жіночого взуття

Фото: demark. Колаж: Pro Гроші

Обрати зимове взуття не так просто. Важливо, щоб воно було зручне, легке в носінні та пасувало під більшість образів. І, звичайно, найголовніше, що хочеться, аби пара була недорогою.

Сайт Pro Гроші зібрав для вас варіанти жіночого зимового взуття до 2 000 гривень.

Високі черевики Ashoes. В них ви точно зможете виглядати стильно, а головне, що вам буде зручно. Дана компанія виробляє якісне шкіряне взуття власної марки та допомагає своїм клієнтам створювати цікаві образи. За цю пару ви віддасте лише 1 899 гривень.

Жіночі високі черевики Ashoes
Жіночі високі черевики Ashoes
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Низькі черевики Ashoes. У цього бренду широкий асортимент якісного взуття. Моделі відрізняються стильним сучасним дизайном та індивідуальністю. А також ви можете бути впевнені у їхній якості. Наприклад, ця пара точно з натуральної шкіри. Вони без підборів та шнурків. А тому ви можете зранку швидко їх взути та побігти у справах і не переживати про те, що до кінця дня ваші ноги втомляться. Коштує взуття 1 330 гривень.

Низькі черевики Ashoes
Низькі черевики Ashoes
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Черевики Kento. Це український виробник, а серед відмінних рис виробництва – застосування найсучасніших технологій та використання найякісніших матеріалів у поєднанні з професійною ручною роботою. Взуття зі шнурівкою, але також там є бокова блискавка для того, аби вам було зручніше. Вартість черевиків – 1 999 гривень.

Черевики Kento
Черевики Kento
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Черевики MELLY. Вони класичні, але на грубій підошві та в молочному кольорі. Все для того, аби ваш образ виділявся з поміж інших. Шкіра у даного взуття натуральна, а хутро всередині, яке грітиме вашу ніжку, штучне. Вартість цієї пари 1 749 гривень.

Черевики MELLY
Черевики MELLY
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Жіночі черевики низькі Restime. Це взуття підійде вам, якщо ви активна та цілеспрямована людина. Якість цієї пари дозволяє почуватися затишно на прогулянці, під час заняття спортом та активного відпочинку, а завдяки сучасному продуманому дизайну їх із задоволенням носять і в міських умовах. Віддасте ви за них 1 749 гривень.

Жіночі черевики низькі Restime
Жіночі черевики низькі Restime
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Раніше сайт Pro Гроші писав, якою буде вартість новорічного столу українців цього року. Також ми розповідали, що буде з економікою України у 2023 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.