Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ціна виправдовує якість: топ-5 чоловічих курток за 2 000 гривень

Більшість моделей мають водовідштовхувальний матеріал, а також грітимуть вас навіть у -28 градусів

Колаж: Pro Гроші

Вибір чоловічіх курток доволі великий

Колаж: Pro Гроші

Українцям цього року пощастило з більш-менш теплою зимою. Однак варто розраховувати й на те, що скоро позначки градусника будуть змінюватися і температура буде ставати холоднішою, а тому варто запастися теплими речами.

Сайт Pro Гроші зібрав для вас топ-5 зимових чоловічих курточок до 2 000 гривень.

Joma Urban ALASKA

Куртка від фірми Joma, яка створює спортивний одяг. В інтернет-магазині на неї чималий попит. Все тому, що вона забезпечить надійний захист у холодну пору року.

Модель зроблена з мікрополіестеру, яка має довгі рукави та високий комір-стійку, що точно вас захистить від поривів вітру. Ця куртка також має знімний капюшон, бічні кишені та одну внутрішню кишеню для зберігання важливих дрібниць. Коштує вона 1 999 гривень.

Куртка Joma Urban ALASKA
Куртка Joma Urban ALASKA
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Куртка Braggart

Модель виконана з вітро- та водозахисним покриттям. Також в ній є наповнювач та підкладка, тож ви не замерзнете навіть при -28 градусах. Однак прати таку куртку варто лише вручну, аби не зіпсувати її. Коштуватиме вона, як і попередня модель, а саме 1 999 гривень.

Куртка Braggart
Куртка Braggart
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Куртка 4F

Така чоловіча модель від польського бренду 4F ідеально підходить для повсякденного зимового образу. Завдяки наповнювачу із синтетичного пуху за технологією 4Warm та довгому крою, вона забезпечить тепловий комфорт у холодні дні. Також куртка має водовідштовхувальне просочування матеріалу. Це вам допоможе за поганих погодних умов. За неї ви заплатите 1 599 гривень.

Куртка 4F
Куртка 4F
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Куртка 4F Anthracite

Дана модель також виконана зі спеціального матеріалу, який не пропускає вологу. В цій курточці є бічні та внутрішні кишені, а також основна застібка-блискавка, яка закріплена внутрішнім та зовнішнім вітровим клапаном. Коштує така модель 1 999 гривень.

Куртка 4F
Куртка 4F
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Куртка Riccardo

Чоловіча зимова куртка Riccardo Б6 із вшитими трикотажними манжетами має лише брендову фурнітуру. Дана модель має 4 зовнішні кишені й 1 внутрішню.

Рукав тут декорований фірмовою лейбою. А завдяки матеріалу ви зможете ходити в куртці при температурі від 0 до -20. Якщо ви звикли до комфорту, тоді ця чоловіча куртка вам точно підійде. Коштує вона 1 999 гривень.

Куртка Riccardo
Куртка Riccardo
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Раніше сайт Pro Гроші писав, якою буде вартість новорічного столу українців цього року. Також ми розповідали, що буде з економікою України у 2023 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.