Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У деяких українців пропадають зв'язок та мобільний інтернет – наслідки ракетних ударів

Через масові ракетні удари, які Росія завдала по Україні 10 жовтня, багато українців залишилось без зв'язку з рідними

Фото: Уніан, Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Внаслідок ракетного обстрілу спостерігаються збої в телефонному зв'язку

Фото: Уніан, Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Через ракетний терор Росії, який сьогоді відбувся в багатьох містах України, відбулися збої в роботі телефонного- та інтернет-зв'язку. Українці намагаються дозвонитися до своїх рідних, тому мережа не витримує такого великого навантаження.

В ефірі одного з телеканалів про це повідомляє радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смирнов.

Він вважає, що Росія буде продовжувати бити по об'єктам критичної інфраструктури, щоб залякати українців. Зараз є труднощі зі зв'язком, великий попит та навантаження на мережу не дають українцям почувати себе спокійно в повній мірі.

"Всі читають новини через мобільний інтернет, намагаються дозвонитися рідним, щоб дізнатись чи все в них гаразд. З часом навантаження спаде і зв'язок стабілізується", – повідомляє радник.

Російські ракети – терор для України

Масовий обстріл українських міст російськими ракетами залишив без світла і води деякі міста України. Комунальні підприємства вже проацюють на місцях ракетних ударів і намагаються якнайшвидше все полагодити і привести в робочий стан.

За ранок 10 жовтня було зафіксовано запуск 83 ракет різного типу та з різних місць, 43 з них збили українські сили ППО, інші потрапили в об'єти інфраструктури та житлові квартали в різних містах країни, багато руйнувать, є постраждалі та загиблі.

Раніше ми розповідали, що робити українцям під час ракетних ударів, щоб не залишитись без зв'язку з рідними. Також ми писали, яка інфраструктура в Україні вже зруйнована з початку війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.