Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

РФ готується повторити наступ на Україну: що про це каже Зеленський

Росіяни одержимі помстою, тому повторний наступ на Україну цілком можливий

Фото: Уніан, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Зеленський оцінив ймовірний наступ РФ на Україну

Фото: Уніан, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Новий наступ Росії на Україну у 2023 році цілком ймовірний. Росіяни хочуть помститися за свої невдачі, яких вони зазнавали протягом десяти місяців повномасштабної війни.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму інтерв'ю La Chaîne Info.

Новий наступ Росії на Україну

Президент зазначив, що Україна повністю усвідомлює ймовірність повторного наступу з боку РФ, та розуміє, що країна-терорист бажає помститися, це залишається їхньою одержимістю.

"Я вважаю, що вони ніколи не відмовлялися від свого бажання напасти на нашу країну, окупувати нашу територію. Але питання в тому, чи здатні вони на це? І чи здатні ми впоратися з цим? Але я впевнений, що їх бажання досягти цього все ще є", – каже Зеленський.

Також під час інтерв'ю президент України заявив, що за можливості, готовий хоч завтра вийти на ринг із Володимиром Путіним.

"Справжній чоловік, якщо хоче передати комусь повідомлення або набити морду, робить це сам, а не посилає посередників", – зазначив президент.

Якими будуть спроби Росії

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт, льотчик-інструктор Роман Світан розповів, що Росія розпочинала війну у лютому 2022 році з планами захопити Україну від Херсона до Києва і з того часу плани окупантів не змінилися. Тепер росіяни можуть спробувати атакувати ЗСУ щоби відновити наступ:

  • з боку Херсона та далі до Одеси на Півдні;
  • з Білорусі у напрямку Києва на Півночі;
  • атакувати увесь периметр кордону, аби прорватися до Чернігова, Сум та Харкова.

Цілком очевидно, що командування російської армії захоче відновити більш активні бойові дії на українському Донбасі, щоби у разі успіху загарбати Запоріжжя.

Реалізувати план свого повторного масштабного наступу на Україну, країна-терорист спробує за рахунок нових мобілізованих. Мобілізація може розпочатися у січні-лютому і в рамках призовної кампанії збройні сили країни-агресора зростуть ще на 150-200 тисяч солдатів.

Активні наступальні дії армія РФ може розпочати у період з січня по березень 2023 року. Проте українська армія готується до зустрічі з ворогом та не дасть окупантам того, що вони хочуть.

Раніше ми розповідали, про яку головну проблему мовчать росіяни. Також ми писали, чи можливий блекаут на Новий рік та до чого готуватися українцям.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.