Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Путіна підняли на сміх українці та світ: топ мемів про заклик до перемир'я

Словам президента Росії не вірять ні українці, ні весь цивілізований світ

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Меми про заклик Путіна до припинення вогню на Різдво

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Напередодні святкування Різдва за Юліанським календарем російський диктатор вирішив оголосити тимчасове перемир’я та режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення. На це різко та негативно відреагували всі, починаючи від простих громадян, завершуючи керівною верхівкою України. До того навіть світові лідери не вбачають у пропозиції раціонального зерна, бо розуміють, що довіряти словам Путіна після всіх його злочинних наказів смішно.

Сайт Pro Гроші зібрав меми та курйози від українців, які таким чином відповіли президенту Росії, що вони думають про перемир’я.

Реакція користувачів Інтернету

Громадяни знають, що Різдво не є та ніколи не було вагомою підставою для Путіна зупинитися у жадобі до руйнування. Адже він не прийняв заклик Володимира Зеленського дати військовим відпочинок 25 грудня та на Новий рік. Тому перше, що спадає на думку, коли намагаєшся зрозуміти причини пропозиції диктатора, – у нього закінчилися ракети й дрони, якими можна масовано атакувати Україну.

Захід, до речі, також скептично поставився до ситуації. Лідери країн погодилися з президентом України, що довіряти закликам Путіна нераціонально. Не варто відкидати ймовірність провокацій зі сторони російських окупантів або брехні щодо обстрілів нашими військовими під час припинення вогню. Тож наступний мем ілюструє відношення цивілізованого світу до пропозицій, які надходять від країни-терориста.

Суспільство відповіло Путіну красномовними жартами. До того, навіть жестами, які легко зрозуміти без слів. Люди зауважують, що своє Різдво більшість громадян відсвяткували за Григоріанським календарем, тобто 25 грудня, а 6 і 7 січня – це робочі дні у графіку, тож ні воїни ЗСУ, ні HIMARS не байдикуватимуть.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як Арестович розбурхав Інтернет і став мемом. Також ми повідомляли, як жартують над високим курсом долара в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.