Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Путін загрався у "володаря перснів"! Топ курйозів про "російський Мордор"

Порівняння Путіна зі злом ще не було настільки прозорим та очевидним

Фото: скриншот. Колаж: Pro Гроші

Підбірка мемів про Путіна та персні Саурона

Фото: скриншот. Колаж: Pro Гроші

Мережу сколихнула хвиля мемів про президента Росії Володимира Путіна та його приплічників. Викликати реакцію користувачів Інтернету вдалося без зайвих труднощів, адже вони самі дали привід.

Сайт Pro Гроші зібрав найкращі зразки народної творчості стосовно подарованих перснів.

Путін та "Володар Перснів"

Президент Росії на саміті країн СНД вручив присутнім подарунки з нагоди Нового року – персні з металів жовтого та білого кольорів. На презентах викарбували привітання зі святами, слово "Росія" та символіку Співдружності Незалежних Держав. Самопроголошений президент Білорусі одразу вдягнув на руку свій подарунок і позував на камеру. Власниками стали сам Володимир Путін, Олександр Лукашенко, а також президенти Азербайджану, Казахстану, Вірменії, Узбекистану, Киргизстану, Туркменістану, Таджикистану.

Реальну історію суспільство одразу порівняло з сюжетом популярної фентезійної трилогії Джона Толкіна "Володар перснів". Автор вигадав світ, у якому володар темряви Саурон роздав правителям дев’яти королівств персні, що символізували підкорення. В результаті – нові власники стали безсмертними рабами та перейшли на сторону зла.

В мережі не залишили без уваги жест Лукашенка, який, не чекаючи закінчення саміту, одразу напоказ вдягнув перстень. Курйоз з його участю теж поповнив колекцію мемів на цю тему.

Звісно, творчі українці не забули про головного персонажа трилогії, який змагався на стороні добра та знищив останній перстень, кинувши його у розпечену лаву Мордору. Герою довелося пройти тернистий, нелегкий й небезпечний шлях, поки вдалося досягти цілі, проте результат виправдав усі незгоди. Прототип Фродо – президент України Володимир Зеленський.

 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Реакція українців на Путіна та його персні

Фото: Інтернет

Реакція українців на Путіна та його персні

Фото: Інтернет

Українські захисники, які чатують на ворога та дають відсіч оркам Мордору, теж зображені на ілюстраціях.

Наостанок ще кілька мемів, які виправдано порівнюють Кремль з Мордором, а Володимира Путіна – з найбільшим злом сучасності.

 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Порівняння Путіна з Сауроном

Фото: Інтернет

Порівняння Путіна з Сауроном

Фото: Інтернет

Порівняння Путіна з Сауроном

Фото: Інтернет

Раніше сайт Pro Гроші писав, які курйози про Нову Пошту завірусилися в Інтернеті. Також ми повідомляли про найяскравіші меми про пожежі та вибухи у РФ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.