Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Прийшли і забрали: як Кадиров втратив свого елітного жеребця

Чистокровний жеребець побував на змаганнях у восьми країнах на двох різних континентах

Фото: Google, Скріншот. Колаж: Pro Гроші

У Кадирова в Чехії викрали елітного жеребця

Фото: Google, Скріншот. Колаж: Pro Гроші

У Чехії невідомі викрали коня, який належить чеченському лідеру Рамзану Кадирову. Крадіжка сталася у ніч з 3 на 4 березня 2023 року.

Про це йдеться у повідомленні на чеському сайті Jazdci.cz.

Відомо, що тварина зникла зі стайні Darhorse в селі Крабчиці поблизу Роудниці-над-Лабем. За інформацією місцевої поліції, невідомий злочинець вкрав чистокровного англійського жеребця знявши кріпильний ланцюг із карабіном із розсувних дверей у приміщенні для утримання коней.

"Крадіжка коня, ймовірно, сталася в ніч із 3 на 4 березня 2023 року. Злодій зняв із розсувних дверей ланцюг із карабіном і забрав племінного жеребця", — зазначила представниця поліції Павла Кофрова.

Що відомо про коня, який може належати Кадирову

16-річний гнідий кінь має на лобі білу пляму неправильної форми у вигляді зірки, а частина правої задньої ноги у тварини нижча за стегно і також білого кольору. Вартість тварини оцінюється майже в 400 тисяч чеських крон (667 тисяч гривень).

Жеребця називають Зазу, він разом з іншими кіньми є частиною майна, яку Чехія заморозила у рамках міжнародних санкцій проти лідера Чечні Рамзана Кадирова.

Відомо також, що кінь народився у німецькій стайні Fährhof. Це чистокровний жеребець, він побував на змаганнях у восьми країнах на двох різних континентах.

За наявною інформацією, кінь був придбаний Кадировим понад 10 років тому з німецької стайні WH Sport International, щоби брати участь у найбагатших на той момент перегонах у світі — Кубку світу в Дубаї. До речі там Зазу фінішував п'ятим.

Загалом на рахунку жеребця 36 перегонів, 9 перемог і зароблених понад 1,2 мільйона євро.

В Україні з'явилася робота, на якій можна дурити росіян

Українцям активно пропонують незаконним виманювання коштів. Правда, залишати без грошей потрібно, в основному, росіян.

Так, українці телефонують довірливим росіянам, білорусам, казахам тощо, а потім дізнаються у них персональну банківську інформацію. Наприклад, видають себе за працівника фінустанови, шахрай повідомляє про взяття кредиту третьою особою, але ситуацію ще можна виправити, якщо пройти верифікацію. Так у руках аферистів опиняються CVV-коди, номери та дати випуску карток тощо.

Що цікаво, люди, які беруть участь в обмані, вбачають у своїй діяльності не порушення законодавства, а подвиг. Адже гроші, вкрадені в росіян і білорусів, згодом переводять в Україну. Кошти навіть відправляють на потреби ЗСУ чи переселенців.

Раніше ми розповідали про найдорожчий особняк у світі, який можна придбати у Лондоні. Також ми писали, що Путін придбав своїй коханці шикарний пентхауз, і пояснювали, звідки у нього взялися гроші та на кого оформлена нерухомість.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.