Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Найдорожча електрогрілка в Україні – у чому особливість і скільки коштує

Купити електричну грілку можна в різних онлайн-магазинах, але перед цим варто порівняти характеристики

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Найдорожча грілка коштує близько 3 тисяч гривень

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Опалювальний сезон 2022-2023 очікувано буде непростим для українців, тому всі намагаються різними способами утеплити себе та свою оселю.

Зараз доволі актуальними стають різні електропледи, грілки та електроковдри. Pro Гроші вирішив подивитися, скільки коштує найдорожча електрична грілка та чим вона особлива.

Електрогрілка BEURER HK Comfort

Таку грілку, розміром 33х44 см, можна купити від 2030 грн до майже 3 тисяч грн. Однією з особливостей є те, що таку грілку можна прати у пральній машинці, а також руками. Вона має довгий шнур (2 метри), що дозволяє підключати її у багатьох місцях, а також вона має функцію автоматичного вимкнення через 1,5 годин.

Також сама грілка доволі легка (200 грам) та має гарантію на 12 місяців.

Відгуки про цей товар переважно позитивні, серед переваг користувачі виділяють швидкий нагрів, приємну тканину, зручний контролер та захист від перегріву.

Водночас деякі користувачі пишуть, що грілка гріє недостатньо сильно.

Чим краще замінити обігрівач та скільки це коштує

Попит на обігрівачі збільшився в десятки разів, тому потрібно потрібно знаходити їм альтернативу. Раніше ми детально розповідали про електрогрілку, електропростирадло, електроковдру та що краще обрати.

Наприклад, електроковдра ззовні мало відрізняється від звичайної грілки. Він легкий та має велику площу, а ще зроблений з м'якої тканини.

Головна відмінність всередині – це нагрівальні елементи, які дають приємне тепло та допоможуть швидко зігрітися в будь-яку пору року. До тканини електричних ковдр зазвичай прикріплений шнур живлення з регулятором температури. Однак його можна зняти, щоб випрати ковдру.

Більше про опалювальний сезон 2022/2023 читайте у нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.