Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Наступ України та перемога! На чому базується прогноз Буданова

Експерт зазначив, що у РФ тривають деякі процеси, які поки не висвітлюються

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Свого часу Буданов вже неодноразово попереджав про повномасштабне вторгнення росіян

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Україні обіцяють її великий наступ та перемогу. Такі прогнози керівника української розвідки Кирила Буданова базуються на розвідданих, а також на аналізі обставин на полі бою та міжнародної ситуації.

Про це повідомляє представник ГУР МО Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Своєю чергою він звернув увагу, коли представник розвідки, а особливо очільник розвідки говорить якісь речі, то "це не стосується прогнозу, умовно, погоди чи гороскопу".

"Це стосується чіткої інформації, яка базується на розвідданих, на аналізі ситуації на полі бою, міжнародної ситуації. Тому, безумовно, слова Буданова про позитивні зрушення на фронті — ті, які пролунали ще влітку про події восени й в багатьох інших випадках, — це інформація, яка підтверджується життям і практикою", – каже Юсов.

Свого часу Буданов вже неодноразово попереджав про повномасштабне вторгнення росіян, на яке в підсумку РФ і наважилась.

"Тому так, є всі ознаки того, що і завдяки діяльності українських Сил оборони, і завдяки допомозі наших партнерів, і власне через ті процеси внутрішні, які відбуваються у РФ, ми можемо сміливо стверджувати, що 2023 рік буде переможним. Власне, ті місяці, які озвучені, для цього є підстави", – стверджує Юсов.

Чи завдасть РФ ударів по Україні 7 січня

Раніше ми писали, що Росія продовжує завдавати ракетних ударів по Україні. До обстрілів варто готуватися і на Різдво, яке деякі українці святкують 7 січня.

"Ми очікуємо, ми готуємося. Ви ж бачите, що три дні поспіль йдуть атаки. Як вони собі там спланували, ми поки що не знаємо. Варто готуватися до цього. Росія не змінила своїх намірів", – про це в ефірі повідомив спікер командування повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Військові готуються до атаки й націлені збивати всі загрози в небі, які підготував ворог.

Тисячі ракет РФ не змогли зруйнувати енергосистему України

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Росія не змогла занурити Україну в блекаут. У Москві розраховували, що наслідком обстрілів буде повне відключення світла та тепла.

"Понад тисяча ракет і дронів за півтора місяця не змогли зруйнувати нашу енергосистему", – повідомив Шмигаль.

Він також розповів, що Україна почала отримувати підтримку від міжнародних партнерів. В країну направляється "маса запчастин", а тому невдовзі почнеться відновлення української енергетичної інфраструктури.

Крім того, в Україні створили паралельну незалежну інфраструктуру виробництва електроенергії через генератори. Шмигаль запевнив, що українці точно зможуть пройти цю зиму, адже швидко адаптуються до нових реалій.

Раніше ми писали про те, чому Київ не може отримати достатньо електроенергії. Також ми розповідали, в яких областях світло відключають найбільш несправедливо.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.