Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Наглості немає меж! Що дратує українців у супермаркетах

Сайт Pro Гроші розповідає, з якими проблемами люди стикаються у магазинах найчастіше

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці мають певні скарги на супермаркети

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Супермаркет це те місце, куди українці ходять ледь не щодня, аби купити щось необхідне або просто смачне додому. Та не всі дійсно люблять їх відвідувати, адже навіть тут є ті речі, які дратують людей.

Сайт Pro Гроші вирішив дізнатися, що найчастіше не подобається українцям.

Невідповідність цін та цінників

Здебільшого скарга про те, що цінники не відповідають реальній ціні, була неодноразово помічена в online-книзі скарг. З такою проблемою стикнулася й українка Олена.

"Щойно хотіла купити дві пачки чаю. На вітрині ціна 30,6 грн навпроти пачки на 100 шт. На касі пробиває співробітниця АТБ чай вже по 44,5 грн. Я взяла цінник з полиці, показую адміністратору, а вона відповідає, що там маленькими буквами написано 40 ф/пх1,4г. Але я без окулярів не бачу малесенькі букви. Я бачу назву чаю, вона збіглася, і бачу ціну. Цінник стоїть на вітрині під цим чаєм. Усе інше мене не стосується. Однак це не аргумент для адміністратора",йдеться у повідомленні.

У такій же ситуації опинився і Дмитро. Чоловік помітив невідповідність цін, але співробітники супермаркету ніяк не відреагували на його зауваження.

"Цінники не відповідають вартості. Вартість на товар вказана 47,30, а в чеку 54,40 грн. І так вся полиця. На зауваження адміністратор сказала, що це помилкові цінники. На всі чипси!!!", – пише чоловік.

Невідповідність цін в АТБ
Невідповідність цін в АТБ
Фото: Pro Гроші

Хамовитість працівників супермаркетів

Ще одна досить розповсюджена проблема про яку постійно говорять українці – хамовитість працівників. Це помітила й Ірина Вінник. Жінку звинувачували у крадіжці, а коли вона попросила викликати поліцію, то охоронець їй просто розсміявся в обличчя.

"Наглості охоронців немає меж. До мене підійшов один із них у нетверезому стані й заявив, щоб я пройшла у кімнату охорони, адже нібито на камері зафіксовано як я краду продукти. Там вони мені показали дівчину, яка схожа на мене і хотіли, щоб я зізнавалась, що це я. Охоронець на мене дуже сильно тиснув, примушував зізнатися, а на моє прохання викликати поліцію,– сміявся мені в обличчя", – пише жінка.

Пізніше стало зрозуміло, що жінка нічого не крала. Охоронці перепросили та відпустили її. Однак за словами Ірини, ці вибачення їй ні до чого, адже вона пережила чималий стрес.

Це дві основні скарги, про які найбільше говорять українці на сьогодні.

Раніше сайт Pro Гроші писав про те, що борщовий набір стане доступнішим і розповідав, якими будуть ціни на овочі та фрукти до кінця літа. Також ми повідомляли вам, яка ситуація буде з ягодами та фруктами влітку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.