Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Лімітований випуск: Укрпошта представила благодійну рамку з посланням до Путіна

Поштовий оператор направить частину грошей від продажу рамок на облаштування укриттів у школах

Фото: Укрпошта, ebay. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта випустила рамку з малюнком Бенксі та посланням до Путіна

Фото: Укрпошта, ebay. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта презентувала особливий благодійний випуск рамки під назвою "ПТН ПНХ!". Частина грошей з кожної проданої рамки буде передана на облаштування шкільних укриттів.

Про це повідомили на офіційному сайті інтернет-магазину Укрпошти.

Укрпошта випустила лімітовану презентаційну рамку

У рамці розташована листівка та поштова марка "ПТН ПНХ!", що мають відбиток "День перший. Київ. 24.02.2023". Цей випуск був створений Укрпоштою з нагоди річниці повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Випуск викликав величезний інтерес, а зображення марок було опубліковано в Instagram таємничим художником Бенксі.

Укрпошта випустила лімітовану рамку "ПТН ПНХ!"
Укрпошта випустила лімітовану рамку "ПТН ПНХ!"
Фото: Укрпошта

На жаль, наразі практично неможливо придбати марку "ПТН ПНХ!" у поштових відділеннях Укрпошти або в офіційному інтернет-магазині.

Єдиний спосіб отримати цей відомий випуск – придбати благодійну презентаційну рамку, при цьому 1 000 грн від кожної проданої рамки будуть спрямовані Укрпоштою на облаштування шкільних притулків.

На цей раз Укрпошта випустить рамку в тиражі 1 000 екземплярів. Її вартість складає 1 600 гривень.

Зазначимо, що попереднього разу поштова марка також виконувала благодійну місію. Завдяки великому попиту вдалося зібрали кошти для програми "ЗАХИСТОК: безпечна освіта". Тоді Укрпошта спільно з KSE Foundation облаштували шкільне укриття для Ківшоватського ліцею у Київській області.

Українці можуть придбати футболку з котом Буданова

Після інтерв'ю керівника української розвідки Кирила Буданова в Мережі активно обговорювали його кота. Тому Укрпошта представила ексклюзивний та лімітований мерч.

В інтернет-магазині поштового оператора були виставлені на продаж футболки KOSHARA GUNTER з котом очільника ГУР з 95% бавовни "Жабʼяче озеро".

Також тоді представили нові поштові марки, присвячені бійцям української розвідки, які брали участь у звільненні острова Зміїний від російської окупації.

Раніше ми повідомляли, що Укрпошта вводить нові тарифи на відправлення посилок. Таке рішення було прийнято на тлі війни.

Також ми писали, що шахраї почали використовувати Укрпошту, щоб грабувати українців. В цьому матеріалі розповідаємо, як не стати жертвою обману.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.