Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

КМДА планує розкішне святкування Нового року? На що виділили майже 100 тис. гривень

Українці висловили свої сумніви стосовно необхідності та доцільності нового тендеру, особливо в умовах повномасштабної війни

Фото: КМДА, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

КМДА закупила міцний алкоголь майже на 100 тисяч гривень

Фото: КМДА, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Київська міська державна адміністрація продовжує вражати своїми несподіваними закупівлями, і на цей раз вона провела тендер на придбання міцних алкогольних напоїв на суму майже 100 тисяч гривень. Замовником цієї категорії товарів виявилося Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради під назвою "Київський культурний кластер".

Оголошення про тендер опубліковано на сайті системи публічних закупівель Prozorro.

Що відомо про тендер

Шляхом відкритих торгів тендеру перемогла Товариство з обмеженою відповідальністю "Приват-Алко Трейдінг". Ця компанія запропонувала виконати умови тендеру за суму 97 999 гривень.

Згідно з оголошенням на сайті Prozorro, термін постачання алкоголю визначено з 9 жовтня 2023 року до 31 грудня 2023 року.

 | Фото: Prozorro
 | Фото: Prozorro
 | Фото: Prozorro

КМДА провела скандальний тендер

Фото: Prozorro

КМДА провела скандальний тендер

Фото: Prozorro

КМДА провела скандальний тендер

Фото: Prozorro

Газовики хочуть витратити понад мільйон гривень

Акціонерне товариство "Укргазвидобування", філія "Укрбургаз", планувала закупити 17 термочашок загальною вартістю 1,35 млн гривень на аукціоні. Ці термочашки призначені для використання під час реологічних досліджень та вимірювання в'язкості бурових розчинів і повинні відповідати технічним характеристикам, вказаним у каталозі OFITE під назвою "CUP HEATER FOR VISCOMETERS". Однак тендер скасували через порушення порядку визначення предмета закупівля.

В описі до тендеру ці термочашки були позначені як "інвентар для спортивних ігор на відкритому повітрі". Постачання чашок повинно було відбутися до кінця травня 2024 року.

Також варто відзначити, що це не перший раз, коли "Укрбургаз" здійснює подібні закупівлі. У червні 2021 року вони вже придбали ідентичні термочашки за 38,8 тис. гривень за одну. Тобто виходить, що нове обладнання дорожче на понад 40 тис. гривень, оскільки вартість кожної термочашки складало приблизно 79 000 гривень.

Раніше ми повідомляли, що залізнична компанія оголосила тендер на майже 2 мільярди гривень. Також ми писали, що фонд гарантування вкладів приєднався до марафону сумнівних тендерів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.