Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар зробив безплатною популярну послугу – за що можна не платити

Мобільний оператор постійно влаштовує акції для клієнтів, тож тепер скасував плату за популярний сервіс

Фото: Unsplash, kyivstar.ua. Колаж: Pro Гроші

Київстар дозволив три місяці безплатно користуватися послугою

Фото: Unsplash, kyivstar.ua. Колаж: Pro Гроші

Київстар спільно з Visa запустив додаток STARKASA ще у лютому 2022 року. Цей інструмент працює на смартфоні з ОС Android, його використовують одночасно як мобільну касу, POS-термінал і платформу для замовлень товарів онлайн. Відтепер українці можуть безплатно застосовувати STARKASA.

Про це повідомляє Київстар на офіційному сайті.

Якщо раніше користувачі мали щомісяця платити за сервіс 199 грн, то завдяки акції, з 1 лютого по 30 квітня 2023 року всі послуги абсолютно безоплатні. Це хороша новина для малого та середнього бізнесу, представники яких є активними клієнтами компанії. Також за умовами Київстар, якщо людина здійснює операції у STARKASA платіжними картками Visa чи за допомогою інших платіжних систем, то вартість еквайрингу становить 1,4% з 1 лютого.

Додаток поєднує у собі чимало функцій, серед яких видача чеків, безготівкові платежі, розрахункові операції, замовлення товарів тощо. Сервіс дуже корисний для ФОПів і юридичних осіб, а реєстрація складається всього з чотирьох кроків. Для користувачів діють три основні послуги.

Мобільна каса – дозволяє перетворити телефон у касовий термінал і видавати ним електроні чеки, надсилаючи їх на пошту чи в месенджер, налаштовувати робочі зміни, перевіряти фіскальні чеки на сайті ДФС, застосовувати знижки на окремі позиції чи всю оплату, повертати вже оплачені товари, приймати готівкові платежі.

Tap to Phone – працює на смартфонах з NFC-модулем, трансформуючи їх на POS-термінал. Послуга дозволяє приймати безготівкові платежі та проводити оплату в будь-якому місці, незалежно від наявності стандартного термінала. Це допомагає бізнесу збільшувати кількість клієнтів і прибуток.

STARKASA.MARKET – середовище для замовлення товарів у постачальників онлайн. Функція працює як окремий додаток і відстежує товари на карті, порівнює актуальні ціни та акції, сповіщає про нові знижки, проводить оплату, оформлює замовлення з відстрочкою тощо. З цією платформою можна замовити необхідну продукцію просто до торгової точки, без необхідності шукати та привозити її самостійно.

Безплатна послуга для підприємців

Ще одна акція діє на сервісі ADWISOR, який дозволяє у тестовому режимі здійснювати персоналізовані розсилки SMS на номери Київстар. Так бізнес може проводити промокампанії, знаходячи нових клієнтів. Мобільний оператор дозволив користуватися послугою упродовж 30 днів безплатно.

Також ми повідомляли про найдешевші тарифи, які пропонує Київстар. Серед них – "Любов до батьків" за 125 грн на місяць та Love UA за 150 гривень на місяць. Тарифи містять набір безлімітних дзвінків, доступ до інтернету, визначену кількість повідомлень та ін.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар підвищив тарифи на ажіотажні пакети. Також ми повідомляли, що Київстар, Lifecell та Vodafone показали найдешевші тарифи.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.