Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар назвав два тарифи, які скоро зникнуть: що треба встигнути до 15 травня

Клієнти матимуть змогу під'єднати тарифи ще деякий час, а пізніше втратять таку можливість

Фото: rau.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар не прийматиме заявки на два тарифи з 16 травня

Фото: rau.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Абоненти Київстар невдовзі не зможуть перейти на два популярні тарифи, оскільки компанія відключить можливість подачі заявок. Йдеться про тарифи "LOVE UA На максимум" та "LOVE UA Без меж".

Про це повідомила пресслужба Київстар на офіційному сайті.

До 15 травня поточного року нові абоненти та постійні клієнти, які користуються іншими тарифами, ще можуть перепідключитися та замовити вказані пакети послуг. А вже з 16 травня оператор не буде приймати заявки, тож тарифи стануть недоступними.

Водночас для клієнтів, які встигнуть замовити послуги, та абонентів, які вже користуються ними, нічого не зміниться. На суму 175 грн за 4 тижні вони матимуть за умовами "LOVE UA На максимум" 15 ГБ 4G-інтернету, 150 хвилин на інші мережі, безлім на Київстар і 2 500 МБ мобільного інтернету в роумінгу у 27 країнах світу.

Українці з тарифом "LOVE UA Без меж" платитимуть 275 грн за 4 тижні та отримуватимуть безлім на інтернет, 275 хвилин на інші мережі, 4 000 МБ для доступу в мережу у роумінгу. Під'єднати до 15 травня один з цих тарифів можна кількома способами, зокрема:

  • у додатку "Мій Київстар";
  • за допомогою запиту *579#;
  • за номером 477*202.

Як зауважили представники компанії, хоч підключення тарифів стане недоступним, зате з’явиться нова патріотична лінійка, деталі про яку оголосять 16 травня на офіційному сайті Київстару.

Який найдешевший тариф

Українці можуть скористатися двома найдешевшими пропозиціями від Київстару. Перша – тариф "Любов до батьків". Він коштує 125 грн і надає 5 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 50 хвилин на інші мережі та 50 SMS по Україні.

Другий варіант трохи відрізняється за вартістю, але все одно вважається досить дешевим, порівняно з іншими популярними тарифами. Йдеться про "LOVE UA Контракт" за 150 грн за 4 тижні. З ним абоненти матимуть 15 ГБ інтернету, 1 200 хвилин на дзвінки усіх мобільних операторів по Україні, 2 000 МБ інтернету в роумінгу.

Зауважимо, з 1 травня користувачі тарифу "Дзвінки для батьків" 2020-2021 років отримали додатково 100 хвилин на дзвінки на інші мережі та за кордон. Раніше ця послуга оплачувалася окремо, тепер же входить у вартість пакета послуг.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар, Vodafone та lifecell змінили правила користування роумінгом і розповідали, у кого найдешевший тариф. Також ми повідомляли, що Київстар відключить sim-картки абонентів у низці популярних тарифів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.