Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар оновив низку популярних тарифів: що змінилося для абонентів

Користувачі деяких тарифних планів отримуватимуть більшу кількість послуг

Фото: Київстар, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Мобільний оператор Київстар презентував оновлені тарифи

Фото: Київстар, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Популярний український мобільний оператор Київстар 16 травня оновив тарифи в лінійці "LOVE UA". Тепер абоненти можуть отримувати більшу кількість послуг, якими користувалися й раніше.

Про це йдеться на офіційному сайті Київстару.

Що змінилося у тарифах?

Йдеться про такі тарифи, як:

  • "LOVE UA Світло";
  • "LOVE UA Пісня";
  • "LOVE UA Сила";
  • "ВСЕ РАЗОМ Сила".

У кожному з цих пакетів абонентам пропонується більше хвилин на дзвінки на інші оператори та гігабайтів мобільного інтернету. Тепер тариф "LOVE UA Світло" містить 150 хвилин на дзвінки на інші мережі по Україні, а також 15 ГБ мобільного інтернету.

В оновлений тариф "LOVE UA Пісня" входить 250 хвилин на дзвінки на будь-які мобільні та фіксовані мережі в Україні та 25 ГБ мобільного інтернету.

Абонентам тарифу "LOVE UA Сила" Київстар пропонує 300 хвилин на дзвінки на будь-які мережі по Україні та 50 ГБ мобільного інтернету. Користувачам тарифу "ВСЕ РАЗОМ Сила", окрім послуг мобільного зв'язку, надають домашній інтернет та доступ до платформи кіно та телебачення "Київстар ТВ".

Також у тарифі "LOVE UA Сила" оновили послугу "Роумінг, як вдома", тепер абоненти можуть отримати 10 ГБ мобільного інтернету в роумінгу. Зазначається, що раніше користувачам надавалося лише 4 000 МБ мобільного інтернету за кордоном.

Вартість тарифів в лінійці "LOVE UA" становить:

  • "LOVE UA Сила" – 330 грн/4 тижні;
  • "ВСІ РАЗОМ" – 330 грн/4 тижні;
  • "LOVE UA Світло" – 190 грн/4 тижні;
  • "LOVE UA Пісня" – 250 грн/4 тижні.

Які недорогі тарифи пропонує Київстар?

Насправді у Київстару є багато тарифів з різною вартістю. Наприклад, є зручний та недорогий тариф для громадян похилого віку, яким не потрібно багато послуг та вони не мають змоги щомісяця оплачувати тарифи, що здорожчали.

Йдеться про тариф "Любов до батьків", його вартість становить 125 гривень на місяць. Абоненти отримують 5 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 50 хвилин на інші мережі та 50 SMS по Україні.

Також мобільний оператор пропонує користуватися загальнодоступним тарифом "LOVE UA" за 150 гривень на місяць та отримати 15 ГБ мобільного інтернету та 1 200 хвилин на дзвінки абонентам усіх мобільних операторів.

Раніше ми розповідали, як покращити якість мобільного інтернету. Також ми писали, на які тарифи Київстару більше не можуть переходити абоненти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.