Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар назвав недорогий та зручний тариф для абонентів – яка його вартість

Мобільні оператори підвищують вартість тарифів, але при цьому надають більший обсяг послуг

Фото: УНІАН, Київстар. Колаж: Pro Гроші

Такий тариф підійде для громадян похилого віку, які не мають змоги оплачувати тарифи, що здорожчали

Фото: УНІАН, Київстар. Колаж: Pro Гроші

Через необхідність відновлення мережі мобільні оператори вимушені підвищувати вартість деяких тарифів, проте, разом із цим вони надають більший обсяг послуг у цих тарифних планах. Якщо абонентам не потрібно більше послуг, вони можуть перейти на дешевші тарифи.

Про це повідомляє пресслужба Київстару.

Який дешевший тариф пропонує Київстар?

У компанії пояснили, що збільшення обсягу послуг відбувається на основі маркетингових досліджень, які показали, що за 2022 рік абоненти стали частіше користуватися мобільним інтернетом та дзвінками на інші мережі.

"Для того, аби підтримувати роботу мережі в умовах зростаючого навантаження, а також для відбудови зруйнованих базових станцій, ми індексуємо вартість тарифів та надаємо додаткові послуги: хвилини на інші мережі та гігабайти", – йдеться у повідомленні.

У Київстару є багато тарифів з різною вартістю, наприклад, він пропонує зручний та недорогий тариф для громадян похилого віку, яким не потрібно багато послуг та вони не мають змоги щомісяця оплачувати тарифи, що здорожчали.

"У нас є тариф "Любов до батьків", його вартість становить 125 гривень на місяць. Абоненти отримують 5 ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 50 хвилин на інші мережі та 50 SMS по Україні", – зазначили у компанії.

Також вони пропонують користуватися загальнодоступним тарифом "LOVE UA" за 150 гривень на місяць та отримати 15 ГБ мобільного інтернету та 1 200 хвилин на дзвінки абонентам усіх мобільних операторів.

Які тарифи Київстару оновлюються з 1 травня?

Для абонентів старшого віку, які є користувачами тарифу "Дзвінки для батьків" з 2020-2021 років, мобільний оператор надасть додатково 100 хвилин на дзвінки на інші мережі та за кордон. Зазначимо, що раніше таку послугу потрібно було оплачувати окремо.

Також оновиться тариф "Київстар Родина", його користувачі з 1 травня отримуватимуть більший обсяг послуг:

  • 6 000 Мб мобільного інтернету;
  • 60 хвилин на інші мережі й безліміт у мережі Київстар;
  • 60 SMS на всі мережі.

Раніше ми розповідали, яку нову послугу запровадив Київстар. Також ми писали, як покращити якість мобільного інтернету.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.