Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

iPhone 15 псує настрій: яка нова проблема спіткала власників смартфонів

Про нову проблему з iPhone 15 стало відомо ще 6 жовтня, однак в компанії досі не відреагували на скарги користувачів

Фото: Скріншот. Колаж: Pro Гроші

Що не так з новими iPhone 15

Фото: Скріншот. Колаж: Pro Гроші

Власники техніки Apple зіткнулися з новою проблемою. Так, лише нещодавно стало відомо, що нові смартфони iPhone 15 сильно нагріваються, а тепер деякі користувачі скаржаться на якість Wi-Fi на пристроях після встановлення iOS 17.

Про це пише сайт 9to5Mac.

Так, зазначається, що у деяких додатках, серед яких Threads, TikTok і Safari, iPhone просто не завантажує контент через неможливість під'єднатися до мережі бездротового інтернету. Найчастіше така проблема спостерігається у власників iPhone 15 Pro Max.

Дехто з користувачів вручну вимикає та вмикає Wi-Fi, аби відновити передачу даних. Раніше вважалося, що ці проблеми пов'язані з інтернетом, однак власники інших пристроїв, крім iPhone та iPad, не знають про такі проблеми.

Інші ж користувачі кажуть, що Wi-Fi нестабільно працює на iPhone 15 Pro, хоча на інших пристроях з'єднання стабільно присутнє. І навіть коли все ж вдається підключитися до Wi-Fi, то сторінки та програми завантажуються дуже повільно.

Відомо, що вперше про цю проблему стало відомо у п'ятницю, 6 жовтня, однак відтоді компанія Apple офіційно не коментувала це питання.

Незвичний аксесуар для iPhone 15

Його можна використовувати, як підставку до гаджета або як гаманець, оскільки у ньому можна зберігати до чотирьох карток. Підставка підходить для всіх смартфонів, які підтримують MagSafe, тобто для моделей iPhone 12, 13 та 14, а також найновішого iPhone 15 (за винятком моделей mini).

Для виготовлення аксесуара використали веганську шкіру. За інформацією виробника, цей матеріал має високу стійкість до подряпин, тож довго служитиме власнику.

До того ж аксесуар оснащений окремою кишенею для карток, яка не заважає роботі технології NFC.

Скільки коштує такий аксесуар

Придбати його можна на сайті можна на сайті виробника Satechi або в Apple Store. Можна навіть вибрати різні кольори, а саме:

  • коричневий;
  • помаранчевий;
  • темно-синій;
  • блакитний;
  • темно-зелений;
  • фіолетовий.

Щодо ціни, то за аксесуар доведеться викласти 40 доларів (1 487,27 гривні).

Раніше ми розбиралися, скільки доведеться працювати вчителю, який хоче купити собі новий iPhone 15. Також ми розповідали, як змінилася ціна на старі смартфони Apple після виходу у світ нової моделі iPhone 15.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.