Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Економія у тренді: топ-5 товарів, які треба купити на секонд-хенді

Рекомендуємо звернути увагу на джинсовий одяг та яскраві футболки

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

На секонд-хендах варто звернути увагу на светрики

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Під час війни, на жаль, виникла проблема із роботою та зарплатами. Тому слід пам'ятати, що в магазинах секонд-хенду часто можна придбати модні речі гарної якості та не за всі гроші світу.

Сайт Pro Гроші розбирався, що варто купувати в таких магазинах. Попри те, що одяг вже був у використанні, він часто може виглядати стильно та ще довго радувати свого нового господаря.

Светрики

Хороші та якісні светрики легко знайти у таких магазинах – варто звернути увагу на тонкі вовняні моделі, які чудово підійдуть для весняного періоду. Рекомендуємо обирати однотонні чорні, коричневі та бежеві варіанти, які добре комбінують із джинсами, брюками та спідницями. У чоловічому відділі варто також звернути увагу на светрики оверсайз, які популярні у цьому сезоні.

Джинсові речі

Щодо джинсового одягу — варто подивитися на класні куртки та комбінезони. Часто можна натрапити на модні зі щільного деніму – пам’ятайте, чим більше потертостей на них, тим краще. За спостереженнями експертів, часто люди біжать за модними речами із джинсової тканини в перші дні завозу речей.

Стильні футболки

У секонд-хендах часто можна придбати яскраві футболки гарної якості, навіть нові речі з фірмовими бірками. Крім того, варто звернути увагу на однотонні вироби, які стануть влучним доповненням до весняного чи літнього гардероба.

Речі зі шкіри

Попри те, що весь світ поступово переходить на штучні матеріали, а дизайнери все частіше дбають про тварин, ще й досі є люди, які цінять натуральні шкіряні речі за їхнє довголіття та зовнішній вигляд. Тому рекомендуємо придивитися до таких моделей. Не засмучуйтесь, якщо на виробі є незначна потертість, вона лишень надає речам певного шарму.

Вбрання для вагітних

Через те, що речі для майбутніх мам необхідні модницям впродовж невеликого проміжку часу, варто звернути увагу на зручні сукні, спідниці, джинси та штани у магазинах секонд-хенду. За невеликі гроші часто можна обрати речі чудової якості, які радуватимуть вас та оточуючих.

Як обирати речі в магазинах вживаного одягу

  • бери та не роздумуй, якщо підійшло – адже повернутися завтра та придбати певну річ навряд чи вийде, її вже придбає хтось інший;
  • звертай увагу на бренди, адже на них часто влаштовують "полювання" модниці;
  • уважно вивчай склад речі, звертай увагу на її стан, щоб не було дірочок, затяжок та інших недоліків. Переконайся, що одяг не виготовлений із синтетики;
  • обов’язково міряй речі, щоб вони потім роками не лежали без діла у шафі.

Раніше ми розповідали, як вами маніпулюють продавці в магазинах одягу. Також ми писали, якому бренду вдалося закохати українців у свій товар.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.