Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Чорна п'ятниця не така вже й чорна: де шукати знижки та що краще купувати

Розповідаємо, де можна знайти товари зі знижкою на Чорну п'ятницю та на що варто звернути увагу

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Що краще купувати на Чорну п'ятницю

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Вже наступного тижня буде чудовий день для тих, хто давно хотів сходити на шопінг. Однак треба зауважити, що в умовах війни не всі компанії вирішили на Чорну п'ятницю зробити знижки.

Сайт Pro Гроші розповідає, де в цей день шукати знижки та які товари краще купувати.

Чорна п'ятниця гарний привід для шопінгу

Чорна п'ятниця цього року випадає на 25 листопада, однак не всі компанії готові робити знижки на товари в цей день. Тому, щоб не провести цілий день в магазинах в пошуках довгоочікуваних знижок, краще заздалегідь зайти на сайти та сторінки в соцмережах магазинів та подивитись інформацію про Чорну п'ятницю.

Чорна п'ятниця

Під час шопінгу ми радимо звернути увагу на знижки на теплі речі такі як, светри, ковдри, килими, а також на обігрівачі. Це пов'язано з тим, що цього року очікується найважча зима в історії. Поки що в будинках достатньо тепло, тому люди можуть навіть не помітити такі знижки, однак вже зовсім скоро всі ці речі можуть знадобитися.

Також на Чорну п'ятницю можна побачити знижки на різні абонементи до спортивних комплексів та сертифікати в салони краси. Це дуже гарна можливість для тих, хто давно хотів почати займатися спортом, або зробити подарунок для своїх рідних та друзів.

Такі товари краще купувати саме на Чорну п'ятницю, тому що їх можна використати протягом тривалого часу, а значні знижки на них роблять не часто.

Шопінг

Звісно, в день масштабних знижок пройти повз магазина дуже складно та можна купувати все що завгодно. Однак, треба завжди ставити пріоритети, тому ми радимо перед шопінгом скласти список необхідних речей, які можуть знадобитися цієї зими.

Під час шопінгу обов'язково потрібно звертати увагу на запропоновану ціну, деякі магазини можуть маніпулювати покупцями. Найпопулярніший обман – реальна ціна товару, яка вказана, як зі знижкою. До початку Чорної п'ятниці краще пройтись по магазинах, які цікавлять найбільше, та зафіксувати ціни без знижок.

Раніше ми розповідали, звідки в секонд-хендах одяг та що відбувається в магазинах під час війни. Також ми писали, коли імпульсивні покупки можуть бути небезпечними.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.