Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Атака на Кримський міст 2.0 – українці відреагували смішними мемами (фото)

Українці не звикли довго реагувати на інформаційні приводи, тож заполонили мережу мемами про пошкодження Кримського мосту

Фото: sprotyv.info, Twitter. Колаж: Pro Гроші

Меми та курйози про другу атаку на Кримський міст

Фото: sprotyv.info, Twitter. Колаж: Pro Гроші

Ранок для українців почався з хорошої новини: на світанку незаконно зведений Кримський міст знову атакували. Офіційно влада не підтверджувала та не спростовували причетність до події, але натяків з боку СБУ та можновладців вистачає. Звісно, наші громадяни не оминули інформаційний привід та одразу заполонили Інтернет безліччю жартів і мемів про черговий удар по мосту.

Сайт Pro Гроші зібрав найкращі зразки курйозів і пропонує читачам підняти собі настрій.

Що сталося на Кримському мосту

За повідомленням гауляйтера окупованого півострова Сергія Аксьонова, сталася "надзвичайна ситуація в районі 145 опори". Наразі достеменно невідомо, що вдарило по мосту, але в мережі чимало здогадок про використання модернізованих водних дронів-безпілотників. Також засоби масової інформації пишуть, що за атакою стоять СБУ та МВС України, хоча офіційно причетність ніхто не підтвердив.

На думку начальниці координаційного пресцентру сил охорони та оборони "Півдня" Наталії Гуменюк, не виключено, що Росія вдалася до провокації, аби скасувати продовження "зернової угоди". Термін дії попередніх домовленостей спливає 17 липня, а щодо подальшої співпраці впевненості немає.

Хай там як, українцям байдуже до причетних, винуватців і мотивів. Вони одразу "зловили хвилю" та почали створювати велику кількість мемів. Ось найсмішніші з них.

До речі, Служба безпеки України також відреагувала на подію та прокоментувала її віршем. Це одразу сколихнуло хвилю домислів щодо причетності спецслужб до атаки на Кримський міст.

Президента Володимира Зеленського українці теж не забули згадати. Нагадаємо, минулого року на початку жовтня міст сильно постраждав внаслідок вибуху вантажівки, що спричинило знищення двох прольотів дорожнього покриття моста. І лише в липні 2023 року заступниця Міністра оборони Ганна Маляр підтвердила, що атаку завдали українські військові. Власне, тоді також виникло безліч жартів і мемів, головним героєм яких був Зеленський і шашлики.

@vilniliudy### – CHEEV

Раніше сайт Pro Гроші писав, що бунт "вагнерівців" набирає обертів і показував топ мемів про Пригожина та події у РФ. Також ми повідомляли про топ мемів про дорогі покупки для укриттів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.