Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

З барабанами нічого не страшно: топ мемів про дорогі покупки для укриттів (фото)

Ситуація з закупівлею барабанів і дорогих кухонних приладів для укриття настільки сподобалась українцям, що вони створили безліч жартів на тему

Фото: Twitter, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Меми про закупівлю барабанів і сковорідок у шкільні укриття

Фото: Twitter, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Управління освіти Дніпровського району Києва витратило сотні тисяч гривень на закупівлю "дуже потрібних" речей для укриттів, зокрема барабанів з паличками, сковорідок, овочерізок. Це надихнуло українців на створення мемів і курйозів, яких уже назбиралася велика кількість.

Сайт Pro Гроші представляє підбірку жартів про завбачливе управління освіти для підняття настрою.

Топ мемів про сковороди за 700 тисяч грн

Інформаційний привід виник після публікації в системі онлайн-закупівель Prozorro даних про незвичайне придбання представниками управління освіти Дніпровського району Києва. Вони вирішили обладнати шкільні укриття барабанною установкою з паличками за 3,5 млн грн. В тексті зазначалося, що вони "сприятимуть психологічному розвантаженню дітей під час повітряних тривог".

Ось як на цю новину відреагувала мережа.

@kyiv_officiall## – : Tiktok

Не барабанами єдиними вирішили обійтися освітяни. Вони витратили на сковорідки та кухонні комбайни 2,7 млн грн. Зокрема одна овочерізка коштувала 132 тис. грн, електропательня – 700 тис. грн. Виявляється, ці прилади потрібні в укриттях для обробки харчових продуктів. З цього теж посміялися українці в характерній для себе манері.

Ясно, що ситуація, яка виникла, змушує засумніватися в адекватності представників управління освіти. Адже в той час, коли в багатьох укриттях немає мінімального облаштування, наприклад, підведеного водопостачання і туалету, вони витрачають мільйони на абсолютно марні речі.

Раніше сайт Pro Гроші писав про шалені заробітки "на пустому місці" в мемах про рієлторів. Також ми показували підбірку курйозних мемів про покупки в супермаркетах.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.