Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Apple випустила iOS 18.1 beta 5: чи варто оновлювати iPhone до релізу

Оновлення до iOS 18.1 доступне всім користувачам iPhone, навіть які не підтримують функції Apple Intelligence

Фото: Unsplash

Оновлення доступне для бета-тестувальників Apple

Фото: Unsplash

Apple випустила iOS 18.1 beta 5 для розробників, який вносить значні зміни для користувачів iPhone. Удосконалення Apple Intelligence, оновлення контролю камери на iPhone 16 тощо.

Про всі оновлення операційної системи розповіли 9to5mac.

Розробникам з номером збірки 24B5055e тепер доступна iOS 18.1 beta 5. Минулого тижня Apple випустила першу публічну бета-версію iOS 18.1, і очікується нова збірка цього тижня.

Зареєстровані бета-тестери розробників можуть встановити iOS 18, перейшовши в "Налаштування" – "Загальні" – "Оновлення програмного забезпечення".

Налаштування Центру керування

В iOS 18.1 beta 5 Apple внесла додаткові модифікації в Центр керування. Два нові перемикачі підключення Wi-Fi й VPN тепер можна додати до Центру керування.

Якщо ви намагаєтеся змінити інтерфейс, існує нова кнопка, яка дозволяє скинути Центр керування до налаштувань за замовчуванням. Це можна знайти, перейшовши до "Налаштування" – "Центр керування".

Розширення RCS

iOS 18.1 beta 5 розширює підтримку RCS до кількох нових операторів по всьому світу:

  • Telenet (Бельгія).
  • Proximus (Бельгія).
  • BASE (Бельгія).
  • TracFone (США).
  • C Spire (США).

Керування камерою для iPhone 16

Після оновлення до iOS 18.1 користувачі iPhone 16 побачать нову функцію керування камерою. Тепер ви можете перемикатися на фронтальну камеру, крім перемикання між основними камерами за допомогою керування камерою.

Оновлення iPhone Mirroring

В iOS 18.1 beta 5 і macOS Sequoia 15.1 Apple увімкнула підтримку перетягування файлів між iPhone і Mac під час використання iPhone Mirroring. У червні на WWDC ця функція була представлена, але не була доступна в першій версії iPhone Mirroring, яка була запущена на початку цього місяця.

Налаштування Apple Intelligence

На панелі інструментів програми Notes є нова спеціальна кнопка під назвою "Інструменти для написання". Раніше ви могли використовувати інструменти написання, виділивши весь текст і натиснувши "Інструменти написання" у меню, що спливає.

Серед інших змін в iOS 18.1 beta 5:

  • піктограма програми Apple Watch була змінена;
  • інтерфейс безпеки входу та інші налаштування інтерфейсу доступні в меню "Налаштування" – "Обліковий запис Apple" – "Інтерфейс безпеки входу";
  • з’явилася нова дія швидкого доступу для відкриття Центру керування;
  • у програмі "Налаштування" тепер відображається нова піктограма Apple Intelligence в темному режимі;
  • під час першого відкриття програми "Повідомлення" після оновлення до iOS 18.1 beta 5 ви побачите нове вікно "Apple Intelligence in Messages".

Очікується, що фінальна версія iOS 18.1 з'явиться вже у жовтні.

Раніше ми розповідали про те, що не так з оновленням системи iOS 18. Також ми писали про те, які нові функції з'явилися в CarPlay разом з iOS 18.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.