Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Як отримати посилку в поштоматі "Нової пошти" – інструкція

Завдяки цій функції ви можете отримати свої замовлення без черг

Колаж: Pro Гроші

Замовити послугу дуже просто

Колаж: Pro Гроші

У "Нової пошти" зʼявилося чимало оновлень, які полегшують ті чи інші дії українцям. В умовах епідемії коронавірусу, щоб забезпечити безконтактну доставку зʼявилися поштомати. Послуга достатньо зручна, однак і досі багато людей не знають про її існування. Отримати свою посилку ви можете без черг і протягом кількох хвилини.

Ми розповімо, як отримати ваш вантаж в поштоматі "Нової Пошти".

Як працює поштомат?

Замовити послугу дуже просто. Під час оформлення доставки вам необхідно знайти найближчий поштомат та вказати його у заявці. "Нова пошта" надішле вам трек-номер. За ним можна відслідкувати свій вантаж.

Щойно ваша посилка потрапить у поштомат, на ваш телефон надійде повідомлення з кодом. З ним ви зможете відкрити ячейку. Цей код потрібно ввести на екрані поштомату, щоб ви могли забрати свою посилку.

Після цього варто перевірити своє замовлення. Якщо воно в порядку, то відзначте в додатку, що посилка отримана.

Якщо ви випадково закрили комірку, але не встигли дістати з неї замовлення, то в додатку можна буде натиснути кнопку "Відкрити комірку повторно".

Як знайти свій поштомат?

Щоб знайти найближчий поштомат, то достатньо просто зайти на сайт "Нової пошти" і вибрати із переліку свій населений пункт та вказати тип відділення.

Після цього у вас на екрані з’явиться адреса поштомату та графік його роботи.

Які відправлення можна отримати через поштомат?

Відправити поштоматом можна ті посилки, які не перевищують 30 кілограм та 42х24х58 см. Також ваше замовлення має бути повністю оплачене, а його вартість не має перевищувати 6 тисяч гривень.

Скільки коштує послуги?

Якщо ви хочете отримати свою посилку через поштомат, то маєте розуміти, що це ніяк не вплине на вартість доставки. Тарифи на послугу компанії єдині для всіх типів відділень.

Як довго посилка може знаходитися у поштоматі?

Протягом 4 днів ви маєте забрати свою посилку з поштомату. Якщо ви не встигли цього зробити, то вантаж перенаправлять у найближче відділення біля поштомату, де він зберігатиметься ще 25 робочих днів.

Що робити, якщо не встигли отримати посилку?

Якщо ви не встигли вчасно забрати посилку з поштамту, але не знаєте в яке відділення її перенаправили, то можете відстежити замовлення по трек-номеру. Його необхідно ввести в мобільному додатку компанії. Після цього ви побачите інформацію про те, де саме наразі знаходиться ваше замовлення.

Раніше ми вже писали, що "Нова пошта" суттєво знизила ціни на посилки в Польщу, а також до деокупованої Балаклії повернулися "Укрпошта".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.