Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Успішний бізнес під час війни: у Львові пройде форум для ділового ком’юніті

Ділова конференція має на меті продемонструвати приклад ведення успішної підприємницької діяльності під час війни

Фото: Emilyresort, Pexels. Колаж: Pro Гроші

DREAM BUSINESS FORUM у Львові для підприємців та інвесторів

Фото: Emilyresort, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У Львові 12-13 травня відбудеться масштабна бізнес-подія для інвесторів, топменеджерів провідних компаній, бізнесменів, представників благодійних фондів і волонтерських організацій під назвою DREAM BUSINESS FORUM.

Мета заходу – обговорити стратегії утримання ділової активності під час війни, проаналізувати релокації компаній, падіння ринків і кадрові питання, знайти шляхи виходу з кризи та, що важливо, показати представникам бізнес-середовища України приклад успішного ведення підприємництва.

Що чекатиме на учасників форуму

Корисний та потужний нетворкінг не обмежується лише дискусіями про складнощі, пов'язані з війною, та обговоренням економічного майбутнього України. Велику увагу організатори хочуть приділити визначенню успішного шляху до мрії та аналізу кейсів креативного підприємництва у процвітаючій державі.

Завдяки спільній меті учасники форуму зможуть почерпнути ідеї для розвитку, надихнутися звершеннями колег, об’єднатися з іншими представниками бізнес-спільноти для досягнення економічного зростання України.

"Ми хочемо показати успішні кейси та героїчну поведінку гравців ринку, щоб дати натхнення учасникам форуму відчути себе більш упевненими у своїй підприємницькій діяльності", – зазначають організатори заходу.

Водночас ще один вагомий аспект форуму – благодійність. Зібрані на DREAM BUSINESS FORUM кошти перерахують національному медичному центру Superhumans Сenter, аби придбати протези для воїнів Львівщини, які постраждали від російської агресії.

Топспікери форуму

Подія у форматі конференції включає надихаючі виступи спікерів, серед яких – відомі підприємці та інвестори, зокрема CEO та співзасновник WORK.UA Артур Міхно, голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, віцепрезидент з експансії Liki24.com Тарас Потічний, голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів та інші.

Запрошуємо всіх охочих відвідати найбільшу івент-локацію на заході України – Emily Event Hall, та провести два дні в оточені зарядженого на успіх ділового ком’юніті. Встигніть зареєструватися, щоб не пропустити наймасштабніший нетворкінг 2023 року. Якщо виникнуть запитання, телефонуйте за номером +38 (067) 96 38 469 або надсилайте листа на пошту [email protected].

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.