Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта запустила незвичайний конкурс: хто та як може взяти участь

Поштовий оператор запропонував українцям разом підготувати спеціальний випуск поштової марки

Фото: Pro Гроші

Українці можуть стати автором поштової марки завдяки конкурсу від Укрпошти

Фото: Pro Гроші

Українці можуть долучитися до створення нової поштової марки, яка буде випущена до Міжнародного дня волонтерів, що традиційно святкується на початку грудня. Конкурс оголосив поштовий оператор "Укрпошта".

Про це йдеться на сайті Укрпошти.

Укрпошта готує спеціальний випуск поштової марки. Цей штемпель має стати символом важливого внеску волонтерів у перемогу України.

"Сьогодні волонтером є кожен – той, хто збирає донати, хто вишукує і закуповує найнеобхідніше, хто, наражаючись на небезпеку, доставляє необхідне у найнебезпечніші місця", – йдеться у повідомлені компанії.

Як взяти участь у конкурсі від Укрпошти

Поштовий оператор запропонував художникам, ілюстраторам та дизайнерів взяти участь у розробці ескізу для нової поштової марки. Головне завдання – за допомогою художніх засобів відобразити тему волонтерського руху. Ескіз має бути представлений у форматі JPEG з роздільною здатністю 300 dpi.

В Укрпошті зазначили, що потрібно дотримуватися авторських прав. Тобто всі зображення та матеріали повинні бути власними.

"Надсилаючи на конкурс свої роботи учасник погоджується, що у разі перемоги його роботи, розробить на замовлення Укрпошти додаткові ескізи для конверта "Перший день" та картки та підпише з Укрпоштою авторський договір на передачу виключних майнових авторських прав на твори", – додається в повідомлені.

Конкурс триватиме з 12 по 26 вересня 2024 року. Для реєстрації потрібно перейти за цим посиланням та вказати певну інформацію про себе, зокрема:

  • адрес електронної пошти;
  • ім'я та прізвище;
  • вік;
  • місце проживання;
  • мобільний телефон.

Кращі роботи будуть опубліковані на сторінках Укрпошти в соціальних мережах, де відбудеться народне голосування. Ескіз, який отримає найбільше голосів, стане основою для поштової марки.

Що чекає на переможця

Творець найкращого ескізу матиме можливість підписати договір з Укрпоштою на розробку додаткових матеріалів для конверта та листівки. Окрім того, Укрпошта може запропонувати співпрацю і тим, чиї ідеї виявляться цікавими, але не переможуть у голосуванні.

Раніше ми повідомляли, що Укрпошта представила нову марку. Також ми писали, що Австралія випустила поштову марку на підтримку України.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.