Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

УЗ відновлює залізничне сполучення на сході України: який потяг запустили

"Укрзалізниця" відновить ще один приміський потяг на Сході з 20 вересня

Фото: УЗ; Колаж: Pro Гроші

УЗ відновила ще один приміський потяг на Сході

Фото: УЗ; Колаж: Pro Гроші

"Укрзалізниця" продовжує відновлювати залізничне сполучення на сході України. З завтрішнього дня курсуватиме новий потяг.

Про це повідомили в компанії.

Так, з 20 вересня почне курсувати приміський поїзд №6801/6802 Лозова – Бантишеве.

З Лозової він вирушатиме о 07:30 і прибуватиме на станцію Бантишеве о 10:00. Зі станції Бантишеве він вирушатиме о 15:45 і прибуватиме до Лозової о 18:20.

Поїзд курсуватиме щодня, крім четверга, з зупинками на станціях Близнюки, Дубове, Гаврилівка, Язикове, Барвінкове, Гусарівка та з урахуванням усіх зупинкових пунктів.

Відновлення залізничного сполучення

"Укрзалізниця" продовжує відновлювати залізничне сполучення з Харківською областю. Так, з 19 вересня почали курсувати поїзди сполученням Харків — Дергачі та Харків — Чугуїв.

"Укрзалізниця" опублікувала графік курсування поїздів з Харкова до Дергачів, зворотній напрям та вечірні рейси, а також з Харкова до Чугуєва та зворотні рейси.

Також ми писали, що "Укрзалізниця" відновила залізничне сполучення зі звільненим містом Балаклія в Харківській області. З 15 вересня туди почав курсувати рейковий автобус.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.