Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Купуйте, незважаючи на ціну: речі, які знадобляться кожному велосипедисту

Велосипед як популярний транспортний засіб вимагає уваги від власників, зокрема, купівлі необхідних аксесуарів

Колаж: Pro Гроші

Велосипедні аксесуари здатні підвищити комфорт їзди і безпечність водіння

Колаж: Pro Гроші

Велосипед є одним із найбільш затребуваних транспортних засобів у світі. Люди різного віку – від дітей до пенсіонерів – використовують його, щоб займатися спортом, покращити здоров'я, подорожувати та швидко пересуватися з місця на місце.

Щоб їзда здійснювалася з великим комфортом і безпекою як для водія, так і для пішоходів, слід подумати про купівлю аксесуарів, що покращують зовнішній вигляд велосипеда та оптимізують його функціональність.

Розкажемо про найпопулярніші та найкорисніші пристрої, які стануть у нагоді кожному велогонщику.

6 речей, користь яких перевищить усі очікування

  • Замок

Цей предмет є більше потребою, ніж особистим бажанням. Велосипед набагато легше викрасти, ніж мотоцикл або машину, тому рекомендуємо подбати про ідеальну систему безпеки. Найзручнішою є спеціальні замки, що дозволяють прикріплювати транспорт практично до будь-яких стійких об'єктів. Мінусів використання немає, а плюси відомі кожному.

  • LED ліхтар

З підвісним ліхтарем, який освітлює територію на 180°, ви зможете без побоювання пересуватися вночі. Пристрій оснащений якісною батареєю, вона дозволить безперервно працювати ліхтареві до шести годин. За допомогою зйомного джерела світла ви допоможете автомобілістам чи пішоходам помічати себе на великій відстані.

  • Рукавички

Новачки часто стикаються з проблемами виникнення мозолів на руках. Тривалі поїздки на велосипеді призводять до натирання, виникнення кривавих ран і, навіть, серйозних поранень, якщо переміщатися гірською місцевістю. Рукавички стануть надійним захистом для долонь та пальців від травм та поранень. До того ж, якісний матеріал та його текстура покращують зчеплення між долонею та ручками керма, тому ви відчуєте себе впевненіше при пересуванні.

  • Набір інструментів для ремонту

Велосипеди ламаються не так часто й серйозно, як інші транспортні засоби. На щастя, поломки здебільшого несуттєві, їх можна швидко та легко усунути. Але для цього потрібно придбати набір інструментів, щоб бути готовим до неприємної події і будь-якої миті мати можливість полагодити транспортний засіб.

  • Шолом

Звичайно, будь-який перелік необхідних аксесуарів не буде повним без велосипедного шолома. Тут знову грає роль підвищення безпеки байкера під час руху. На ринку є безліч різноманітних варіантів і моделей, які можна підібрати за особистими уподобаннями. Завжди звертайте увагу на якість, а не на дизайн. Найкращим є надміцний термопластик, який захистить голову від багатьох мікротравм.

  • Утримувач для мобільного телефону

Такий предмет можна купити за бажанням, він не є обов'язковим. Але допоможе в подорожі, особливо людині, яка не вміє орієнтуватися у просторі. Кріплення для смартфона стане в нагоді при використанні GPS-навігатора або карти. Ви завжди зможете тримати телефон перед очима та виконувати певні дії без необхідності доставати пристрій з кишені.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що в Україні планують розгорнути мережу зарядних станцій для електрокарів. Також ми повідомляли, як заощаджувати на прокаті автомобілів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.