Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Світло і зв'язок вийшли з чату – найкращі меми про потенційний блекаут в Україні (фото)

Напередодні опалювального сезону побоювання українців стосовно блекауту вийшли на новий рівень

Фото: Unsplash, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Смішні меми та курйози про відсутність світла і зв'язку в Україні

Фото: Unsplash, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Згадуючи минулі осінь та зиму, перше, що спадає на думку, – це масовані ракетні обстріли, які призводили до тривалих відключень світла і перепадів мобільного зв’язку. Цього року українці також висловлюють побоювання, що сценарій повториться і доведеться сидіти без електроенергії, встигати за кілька годин робити всі домашні справи та ловити зв'язок.

Сайт Pro Гроші зібрав підбірку мемів про блекаут і пропонує підняти собі настрій жартівливими історіями, в яких є частка правди.

Чим зайнятися, коли немає ні світла, ні мобільного зв’язку, ані інтернету? Хтось обирав варіант відпочити, комусь хотілося більше спілкуватися з сім’єю чи друзями, а дехто влаштовував вечерю при свічках і з келихом вина. Ще хороший спосіб забути про відключення електроенергії та розважитися – приділити час своєму чотирилапому улюбленцю. Головне – не надто перестаратися з любощами!

Українці були дуже шоковані, коли обленерго запровадили графіки відключень світла. Дивлячись на шкалу та розуміючи, що сьогодні електрика з’явиться максимум на 6 годин вдень, ставало сумно. Але навіть такі негаразди не зламали дух українського народу, який попри виклики умудрявся жартувати над ситуацією та підіймати настрій всім навколо подібними курйозами.

Що найбільше турбувало наших громадян, то це неможливість зарядити гаджети. Особливо важко приходилося людям, які працювали за ноутбуками й комп’ютерами. Зате у кав’ярнях, які придбали генератор, сильно побільшало відвідувачів. Не виключено, що багато українців знайшли нових друзів і партнерів по життю, коли бігали містом в пошуках закладу зі світлом.

Якою б не була наступна зима, важливо завжди зберігати оптимізм і хороший настрій. Гірше, ніж того року, навряд чи буде принаймні за словами енергетиків. Тож ми зможемо гідно пережити цей опалювальний сезон, щоб потім згадувати його з легкою ностальгією. А покращити сприйняття допоможуть такі меми, створені українцями для українців.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що рублю стало погано і розповідав про найсмішніші меми та реакцію росіян на падіння курсу. Також ми зібрали топ курйозних мемів про покупки в супермаркетах.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.