Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Сміятися, а не плакати: курйози про вимкнення світла, в яких кожен впізнає себе

Ми зібрали найкращі меми про відключення світла, де українці сміються самі з себе

Фото: Pixabay. Колаж: Pro Гроші

Відбірні меми про вимкнення електроенергії в Україні

Фото: Pixabay. Колаж: Pro Гроші

Україна від жовтня живе з періодичними вимкненнями електроенергії. Через масована ракетні обстріл громадяни змушені підлаштовувати плани під графіки, а в багатьох випадках – змінювати плани, бо жодні заздалегідь розроблені графіки не працюють. Як би дивно не звучало, але українці змогли звикнути до нових реалій: вони не тільки раді зменшувати споживання світла в оселі, але й піднімають настрій смішними курйозами.

Більшість з них – етюди з життя, у яких можна розгледіти себе чи знайомого. І хоч російські окупанти намагаються знесилити громадян і морально виснажити, нам вистачає не тільки запалу на відсіч, а й часу, щоб посміятися над собою.

Сайт Pro Гроші зібрав найкращі меми про екстрені та віялові обмеження електрики, на які без сліз на очах не поглянеш (звісно, через сміх).

Коли не співпадають графіки

Найбільше незадоволення у громадян викликають моменти, коли на сайті обленерго опубліковані графіки з точними адресами, але вони не співпадають з реальними вимкненнями. Одне діло, коли обмеження заплановане, а його не здійснили: тоді українці лише радіють помилкам. Але як тільки світло зникає, коли не повинно, та ще й на довший час, обуренню немає меж.

 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Реакція українців на графіки відключень

Фото: Інтернет

Реакція українців на графіки відключень

Фото: Інтернет

Реакція українців на графіки відключень

Фото: Інтернет

Велика радість для українців – спостерігати, як світло вимкнули у сусідів. Бо ж поспівчувати ближньому – це занадто благородна справа. А коли у будинку навпроти електрика залишається, а у вашому зникає, не позаздриш мешканцям тієї багатоповерхівки. Звісно, проклинати людей ніхто не буде, але на адресу обленерго прозвучить немало цікавих висловів.

 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет
 | Фото: Інтернет

Добросусідські відносини

Фото: Інтернет

Добросусідські відносини

Фото: Інтернет

Добросусідські відносини

Фото: Інтернет

Навчилися жити з проблемами

Українців вирізняє така характеристика: навіть при найгіршій ситуації знаходити позитив і не падати духом. Створення різноманітних мемів – яскраве цьому підтвердження. Хто би ще зміг побачити такий плюс у відключенні світла як романтичні стосунки. Автор наступного курйозу зрозумів, на чоловіків яких професій збільшиться попит найближчим часом.

І взагалі, час при свічках не позбавлений своєрідного шарму та атмосферності. Можна почитати книжку під мерехтіння вогнику, або поговорити з другою половинкою про сокровенні думки. І не важливо, що часто при відключенні електроенергії зникає також вода. Гігієна – не головне у цьому житті.

Наостанок подивіться ще кілька курйозних жартів, створених українцями, про віялові вимкнення світла, та наступного разу, коли залишитеся в темряві, згадайте ці меми, щоб підняти собі настрій.

Раніше сайт Pro Гроші зібрав топ курйозів про Путіна та Лукашенка. Також ми повідомляли, що соцмережі заполонили жарти про нацвідбір на Євробачення.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.