Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ляпас Путіну. Соцмережі заполонили жарти про нацвідбір на Євробачення – найкращі меми

Українці спостерігали за пісенним конкурсом попри те, що у мільйонів людей не було ні світла, ні мобільного зв'язку

Колаж: Pro Гроші

Соцмережі вибухнули мемами про Євробачення

Колаж: Pro Гроші

Кожного року мільйони українців слідкують за нацвідбором на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". Попри війну, відключення світла та нестандартний формат проведення конкурсу, тисячі людей вболівали за своїх улюблених виконавців, а після оголошення результатів – заполонили соцмережі враженнями від нацвідбору.

Сайт Pro Гроші зібрав меми, жарти та думки українців про нацвідбір на "Євробачення-2023".

Про метро і "Дію"

Цього року нацвідбір відбувався на одній із станцій столичного метро. Однак учасникам і журі не можна було називати місце проведення. Тоді, як більшість українців знали, де саме відбувається конкурс. А під час дискусій із журі можна було почути, як їдуть поїзди метро.

Користувачі соцмереж не відмовилися від жартів на цю тему. Зокрема, увагу акцентували на тому, що попри спроби росіян знеструмити Україну, нацвідбір Євробачення провели з генераторами і у безпечному місці.

Ще однією темою для жартів стало те, що тисячі українців, які проїжджали повз станцію, де проходив нацвідбір, могли побачити його на власні очі.

Окремою темою для постів у Twitter стало і голосування в "Дії". Цього року українці могли з легкістю віддати голос за свого фаворита у мобільному застосунку – безкоштовно і за декілька секунд.

Водночас, дехто припустив, що голосування на нацвідборі "Євробачення" через "Дію" – те таке собі тренування перед наступними президентськими виборами. Адже голосування можуть також організувати через "Дію".

Про світло

Українці не змогли втратити нагоди нагадати російському диктатору, що попри його намагання, вони впораються з відсутністю світла та навіть можуть проводити пісенні конкурси.

Окремо в соцмережах пройшлися і по відключеннях світла, які зачепили мільйони людей. Нагадавши, що не всім пощастило подивитися нацвідбір, адже у декого не було електрики.

При цьому дехто поділився лайфхаком, що без світла і з поганим інтернетом та мобільним зв'язком, все таки зміг слідкувати за нацвідбором. Для цього цого слухали по радіо.

Про Вєрку Сердючку

Серця мільйонів українців у вечір 17 грудня заполонила Вєрка Сердючка. Вона виступила на нацвідборі Євробачення як запрошена гостя. І під час свого виступу озвучила побажання Володимиру Путіну, фактично передавши його від усіх українців.

Після цього навіть дехто був готовий проголосувати за неї на нацвідборі, хоч вона і не брала в ньому участі.

Про KRUTЬ

Виконавиця Марина Круть стала фавориткою багатьох глядачів, а букмекери прогнозували їй перемогу. Однак за результатами голосування вона поступилася кількістю загальних балів своїм суперникам. На цю тему у соцмережах також можна було знайти багато жартів та різноманітних висловлювань.

Про переможців

Представлятиме Україну на конкурсі "Євробачення-2023" у Ліверпулі музичний гурт TVORCHI з Тернополя. В його підтримку висловилися багато українців, що не дивно, адже музиканти перемогли саме за результатами глядацького голосування.

Водночас, у соцмережах вже розібралися, які саме проблеми можуть виникнути у російських пропагандистів після перемоги TVORCHI.

Про суперечки українців

Кожного року нацвідбір на "Євробачення" супроводжується різноманітними скандалами та суперечками. Іноді результатом стає навіть те, що переможці відмовляються їхати на конкурс.

Цього разу суперечки точилися через те, що у глядачів було три фаворити: KRUTЬ, Jerry Heil та TVORCHI. Але переможець завжли лише один.

Раніше ми писали про те, як українці створювали меми в очікуванні швидкісного інтернету від Ілона Маска. Також пропонуємо згадати меми, які ми збирали в перший день відкриття McDonald’s.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.