Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Слугу народу застукали в дорогому готелі на Мальдівах: ціна за відпочинок вражає

Після того, як журналістам підтвердили перебування політика у Waldorf Astoria Maldives, вони зателефонували до нього особисто, однак Арістов не підняв слухавку

Фото: Facebook Юрія Арістова, pexels. Колаж: Pro Гроші

Чоловіка помітили в одному з готелів

Фото: Facebook Юрія Арістова, pexels. Колаж: Pro Гроші

У середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, який знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки нардепа партії "Слуга Народу" 48-річного Юрія Арістова. Чоловік відпочивав у одному з номерів, які там коштують чималу суму.

Про це пише Слідство.Інфо з посиланням на джерела.

Що відомо про ситуацію

Чоловіка помітили на відпочинку в готелі, а також його перебування там підтвердили працівники закладу. Однак на момент розмови журналістів та працівників Waldorf Astoria Maldive Юрій Арістов вже виїхав з номера.

Скільки коштує відпочинок на 5-зірковому курорті

За даними сайту резорту, Waldorf Astoria Maldives розташований "серед білих пісків та кришталево блакитних вод" на найбільшому острові Мальдіви. Він нараховує 119 вілл для "унікального та незабутнього відпочинку".

Вартість проживання на двох за одну ніч у цьому мальдівському готелі, відповідно до цін на сервісі Booking.com, варіюється від 100 тисяч гривень за віллу. Вона знаходиться на пляжі, а також має басейн та двоспальне ліжко.

До 323 тисяч гривень коштує віллу з двома спальнями та басейном.

Також у готелі є позиція за понад мільйон гривень за одну ніч. Там знаходиться три спальні кімнати, басейн та є доступ до пляжу. Наразі невідомо те, у якій саме віллі відпочивав народний депутат.

Як народний обранець відреагував на ситуацію

Після того, як журналістам підтвердили перебування політика у Waldorf Astoria Maldives, вони зателефонували до нього особисто. Арістов не підняв слухавку.

Після цього представникам ЗМІ зателефонувала його прессекретарка Оксана Омельченко. Вона не змогла розповісти про те, де ж зараз перебуває її керівник, а тому попросила надіслати журналістський запит. Однак навіть після цього ЗМІ не отримали чіткої відповіді від прессекретарки.

Не відповіла на питання і дружина народного депутата Марина Арістова. Жінка сказала, що Арістов був у Вільнюсі, а також додала, що у неї своє особисте життя, а у чоловіка — своє.

Що чекає на Юрія Арістова

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія теж відреагував на дану ситуацію та виніс кілька рішень, а саме:

  • ініціював питання негайного призупинення членства Юрія Арістова у фракції;
  • запросив усі документи по відрядженнях та перевіряє всю інформацію;
  • у разі підтвердження буде вимагати негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату.

Раніше сайт Pro Гроші вам вже розповідав про топ-7 найдорожчих українських футболістів, а також про те, що Зеленський відправляє у відставку низку чиновників.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.