Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

OPPO представили смартфон Reno12 F зі ШІ: що нового в пристрої за 13 000 грн

OPPO випустить на українському ринку бюджетний смартфон з підтримкою штучного інтелекту

Фото: OPPO

Смартфон має з'явитися в продажу до 29 вересня

Фото: OPPO

OPPO AED Україна оголосила про вихід нового смартфона Reno12 F зі штучним інтелектом на український ринок. Пристрій був розроблений за концепцією Cosmos Ring Design, яка натхнена традиційними наручними годинниками. На задній панелі є круглий модуль камери та підсвічування Halo Light, яке змінює музику або сповіщення.

Про це йдеться на офіційному сайті OPPO.

Основні характеристики смартфона

Бюджетний смартфон OPPO Reno12 F має дисплей розміром 6,67 дюйма з матрицею AMOLED з роздільною здатністю FHD+ (2400х1080 пікселів).

OPPO Reno12 F підтримує функції ШІ.
OPPO Reno12 F підтримує функції ШІ.
Фото: OPPO

Типова яскравість дисплея 600 ніт, а пікова становить 2100 ніт, підтримується частота оновлення екрана 120 Гц і охоплення 100% колірної гами DCI-P3. Пристрій має 8 Гб оперативної пам’яті та працює з процесором Qualcomm Snapdragon 685.

Процесор Qualcomm Snapdragon 685.
Процесор Qualcomm Snapdragon 685.
Фото: OPPO

Версії 256 Гб і 512 Гб містять вбудоване сховище UFS2.2, яке можна розширити, встановивши карту пам’яті типу microSD.

Камери смартфона та штучний інтелект

Блок камер OPPO Reno12 F містить:

  • макрокамеру на 2 Мп;
  • надширококутну 8-мегапіксельну камеру з кутом огляду 112 градусів;
  • основну камеру на 50 Мп.

Камера може записувати відео з параметрами 1080p@30 к/с і підтримує режим Pro Portrait, який використовує можливості основної та макрокамери для створення ефекту боке. Тим часом функція портретної ретуші AI забезпечує більш яскраві та природні ефекти ретуші. Фронтальна камера має сенсор на 32 Мп.

Камери нового смартфона.
Камери нового смартфона.
Фото: OPPO

Reno12 F використовує функції штучного інтелекту GenAI. Так, AI Eraser легко видаляє небажані об’єкти, одночасно додаючи природні фони для заміни. AI Smart Image Matting 2.0 дозволяє створювати вирізи з кількох об’єктів, які можна зберігати як окремі наклейки, щоб використовувати їх пізніше. Крім того, у телефоні є програма AI Studio, яка дозволяє створювати персоналізовані фотографії на основі штучного інтелекту та перетворювати селфі на унікальні цифрові аватарки.

Акумулятор та додаткові функції

Новинка має акумулятор місткістю 5000 мАг і підтримує швидке заряджання SUPERVOOC потужністю 45 Вт. Повна зарядка займає 75 хвилин.

Пристрій має модулі Bluetooth 5.0, Wi-Fi 5 і стереодинаміки.

Характеристики акумулятора OPPO Reno12 F.
Характеристики акумулятора OPPO Reno12 F.
Фото: OPPO

Користувачам доступні бурштиново-помаранчевий (Amber Orange) і матово-сірий (Matte Grey) кольори корпусу. Пристрій важить 187 грамів і має розміри 163,1х75,8х7,69 мм (7,76 для Amber Orange).

Модель має клас захисту від води та пилу IP64 та 5 зірок за результатами тестування SGS Performance Multi-Scene Protection Testing.

OPPO Reno12 F з 8+256 Гб пам’яті коштуватиме 12 999 грн в Україні на початку продажу, який повинен розпочатися до 29 вересня.

Раніше ми розповідали про 6 ознак вірусу на смартфоні, які не можна ігнорувати. Також ми писали про те, скільки коштують нові iPhone 16 в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.