Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар здивував клієнтів оновленням 15 червня – що тепер можна отримати

Компанія звернула увагу на зацікавленість абонентів у більшій кількості базових пакетів, тож забезпечила ними клієнтів

Фото: pokupon.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар змінив умови користування роумінгом

Фото: pokupon.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

15 червня набули чинності нові тарифи та умови користування послугами міжнародного роумінгу. Київстар дозволив клієнтам витрачати більше пакетів послуг на добу, щоб забезпечити їх доступом до вільного спілкування.

Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

Зміни відчують контрактні та бізнес-абоненти, які телефонують, відправляють SMS і користуються інтернетом у роумінгу. З 15 червня вони отримали більшу кількість базових пакетів для SMS, хвилин і МБ.

"Відтепер для кожної з цих послуг можна використати до 99 пакетів на добу. Якщо і такого обсягу буде недостатньо чи абонент не матиме коштів для оплати повного пакета, він все одно залишатиметься на зв’язку. За таких умов оплата нараховуватиметься за 1 хвилину, 1 SMS чи 1 МБ", – зазначили в Київстар.

Звісно, клієнти надалі можуть користуватися послугою "Роумінг як вдома", яка працює у 27-ми країнах Європи, зокрема в Польщі, Румунії, Німеччині, Італії, Болгарії, Австрії, Хорватії, Ірландії, Люксембурзі, Португалії, Великій Британії тощо.

Новий літній тариф від Київстару

Абоненти можуть під'єднати новий тариф в лінійці "ВСЕ РАЗОМ" під назвою "ВСЕ РАЗОМ Сезонний". Можливість подати заявку дійсна тільки до 31 серпня поточного року, тому варто поспішити, щоб отримати чималий пакет послуг за 200 гривень на місяць.

Клієнтам запропонували такі послуги:

  • домашній інтернет швидкістю до 100 Мбіт/с (перші три місяці діє ознайомлювальний доступ на швидкості до 1 Гбіт/с);
  • 15 ГБ мобільного інтернету (якщо своєчасно платити за тариф, то невикористанні мегабайти зберігаються);
  • безліміт на Київстар та 150 хвилин на інші мережі по Україні та за кордон;
  • суперсила Гігабіт (доступ до програм і послуг, на які не витрачатиметься трафік, наприклад, відео на ходу, соцмережі та месенджери без обмежень, держава у смартфоні).

Нагадаємо, що з 1 червня тариф "ВАШ Комфорт" змінив назву на "LOVE UA Рух. Контракт". В межах послуги абоненти мають 50 додаткових хвилин для дзвінків на інші мережі, 40 ГБ інтернету без обмеження швидкості та оновлені умови "Роумінгу як вдома".

Українцям, які шукають недорогі тарифи, мобільний оператор пропонує "Любов до батьків" за 125 грн та "LOVE UA" за 150 гривень на місяць. Вони забезпечують всіма необхідними послугами та коштують мало порівняно з іншими тарифами Київстар.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які найдешевші тарифи в Київстар, Vodafone і lifecell та розповідав про ціни за пакети послуг. Також ми повідомляли, що Київстар відключить sim-картки абонентів у низці популярних тарифів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.