Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар оголосив про оновлення: які зміни чекають абонентів

Розповідаємо, які зміни відбулись в тарифних планах популярного українського мобільного оператора

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар приготував сюрприз для своїх користувачів

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Один з популярних українських мобільних операторів Київстар оновив свої тарифи, тепер користувачам будуть недоступні деякі послуги та тарифні плани.

Про це йдеться на сайті "Київстар".

Оновлені тарифи

З 18 листопада 2022 року контрактні абоненти тарифу "ВАШ Вибір" матимуть можливість додатково підключити Київстар ТБ, а з 5 грудня можуть отримувати 5 ГБ додаткового інтернету.

У абонентів з тарифним планом "Безлім" більше не буде можливості підключити послугу "Домашній Інтернет" та "Контракт". Якщо ці сервіси вже були підключені – вони працюватимуть, але нових користувачів Київстар вже не підключатиме. До 17 листопада включно всі охочі з такими тарифами можуть підключити послугу "Домашній Інтернет" без додаткової плати.

Мобільний оператор готує нові тарифи та пропозиції, тому з 18 листопада Київстар не буде підключати нових абонентів до тарифів "ВАШ Старт", "ВАШ Регіон ", "Простий" та "Київстар Онлайн+". З 11 листопада користувачам цього оператора стали доступні два нових тарифи, а саме:

  • "LOVE UA На максимум";
  • "LOVE UA Без меж".

Тариф "LOVE UA Без меж" пропонує українцям безлімітний мобільний інтернет, безлімітні дзвінки у мережі Київстар, 275 хвилин на інші мережі по Україні та за кордон. Коштує такий пакет послуг 275 грн/4 тижні.

Тариф "LOVE UA На максимум" коштує 175 грн/4 тижні, в тариф входять:

  • 15 ГБ мобільного інтернету;
  • безлімітні дзвінки у мережі Київстар;
  • 150 хвилин на інші мережі та за кордон.

Цей мобільний оператор раніше пропонував лише два тарифи з безлімітним інтернетом. Перший тариф "Твій максимум" коштує 350 гривень на 4 тижні (12,50 грн/день). Він також містить:

  • безлімітні дзвінки у мережі Київстар;
  • 300 хвилин на інші оператори та за кордон.

Ціна другого тарифу "СуперГіг" становить 300 гривень на місяць (10,71 грн/день). В цей тариф входить лише мобільний інтернет – дзвінки та SMS недоступні.

Раніше ми розповідали, які ціни на тарифи з безлімітним інтернетом пропонують найпопулярніші українські мобільні оператори. Також ми писали, який російській бізнес продає власник Київстару.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.