Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Головне увага: недорогі варіанти подарунків на 8 березня для любих жінок

Склали перелік подарунків "не за всі гроші світу" для коханих жінок, які залишать приємні спогади про весняне свято

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

ТОП-7 дешевих подарунків на 8 березня

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

"На носі" 8 березня, яке в нашій державі можуть офіційно припинити святкувати через зв’язок із радянськими традиціями. Однак, у цей день, ми впевнені, чоловіки все одно захочуть зробити приємний сюрприз своїм подругам, коханим, жінкам, бабуням або просто однокурсницям чи колегам по роботі.

Попри важкі часи через війну та нестачу коштів, не слід засмучаватися, якщо вам не вистачає фінансових можливостей на коштовні подарки – вартість у більшості випадках не має значення, адже найважливіше це увага та тепло.

Пропонуємо вашій увазі ТОП-7 недорогих подарунків, які стануть приємним сюрпризом для жінок.

Набір різних видів чаю або кави

Такий подарунок стовідсотково стане у нагоді дівчині вдома та на роботі, адже радуватиме свою власницю чудовими напоями та нагадуватиме про вашу турботу та увагу.

Набір чашок

Це можуть бути кілька невеличких філіжанок для запашної кави, або чашки більшого об'єму для ароматного чаю. Також пропонуємо звернути увагу на термочашки, які можна брати з собою в поїздку або на довгу прогулянку. Впевнені, завжди можна зупинити свій вибір на горнятку, яке не тільки буде виконувати свої основні функції, але також радуватиме дівчину, піднімаючи їй настрій.

Блокнот для записів

Блокноти зараз переживають чергове відродження. Це необхідна річ у кожному будинку, саме тому вони є прекрасним подарунком дівчині на 8 березня, оригінальним рішенням для тих, хто хоче здивувати свою половинку. Краще всього зупинити свій вибір на романтичних блокнотах із ніжним зображенням. Це незвичайний подарунок, який буде гріти душу дівчини, нагадуючи про цей чудовий день і міцну любові до неї.

Планер

Планер – прекрасний привід для здійснення усіх планів, це щоденник, призначений на кожен день для того, щоб записувати думки, ідеї, нагадування про зустрічі, структурувати завдання, тощо. Це незвичайний подарунок, з гарними ілюстраціями, надихаючими написами і оригінальною прикрасою. Сторінки планера – простір для творчості без обмежень і рамок. Він відрізняється від стандартних блокнотів тим, що вдосконалений і створений для тих людей, які планують свій день, бюджет і подорожі в цікавій формі.

Набір наклейок

Набір стікерів – прекрасний варіант скромного презенту. Цей подарунок стане ідеальним вибором для дівчат із хорошим почуттям гумору. Використовувати такі наклейки можна на телефон, блокнот, холодильник, сумку або рюкзак, дзеркало, тощо. Такий презент підніматиме настрій і відволікатиме від дедлайнів, а також величезної кількості робочих завдань. Особливу увагу такому подарунку слід приділити у разі, якщо замислюєшся про те, що подарувати дівчині на 8 березня, якщо вона працює в офісі, і є трудоголіком.

Флешки (USB-накопичувачі)

Можуть здатися занадто практичними та нецікавими, щоб дарувати їх коханій дівчині, але це відмінний недорогий подарунок для колег, друзів і партнерів. Оберіть флешку з привабливим дизайном або оригінальний варіант для автоледі.

Книга

І останній, але не менш важливий варіант подарунка – книга. Оберіть видання за інтересами: це може бути роман, або книга з саморозвитку, навіть підручник. Це – не тільки корисний та інтелектуальний подарунок, а й прояв турботи про те, що цікавить вашу близьку жінку.

Пропонуємо список інших універсальних подарунків, на які також варто звернути увагу напередодні жіночого свята:

  • модна недорога біжутерія;
  • подарункові сертифікати та бонусні картки на відвідування SPA, манікюрного салону, перукарні, на сеанс масажу, покупку одягу або косметики, фотосесію або навчальний курс;
  • ароматичні та декоративні свічки;
  • візитниця або витончений чохол для дисконтних карток;
  • косметичка;
  • ручне або кишенькове дзеркало для макіяжу;
  • мило ручної роботи з натуральними інгредієнтами;
  • парасолька;
  • чохол для телефону;
  • рамка для фотографій;
  • засіб для догляду за тілом, наприклад, косметична олія;
  • дармовис або чохол для ключів;
  • кумедний кухонний таймер;
  • скарбничка;
  • м'які домашні капці;
  • розмальовка-антистрес для дорослих;
  • браслет з мотиваційним написом.

Раніше ми писали про те, хто має купувати дорогі подарунки. Також сайт Pro Гроші вже розповідав про подарунків під час війни, про які точно не забудуть.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.