Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Допоможуть під час відключень: топ-5 хороших повербанків до 1 000 гривень

Розповідаємо, які характеристики у повербанків, що коштують до 1 000 гривень

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Недорогі повербанки, які допоможуть під час відключення світла

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Через російські ракетні обстріли енергетичної інфраструктури України, запровадили регулярні відключення електроенергії у багатьох регіонах, тому українці готуються до початку найскладнішої зими, зокрема активно купують повербанки.

Сайт Pro Гроші розповідає, які повербанки з непоганими характеристиками коштують до 1 000 гривень.

Power Bank Pocket

Такий повербанк має місткість батареї 5000 мАг. Виготовлений з матового пластику, має LED-індикатори для контролю рівня заряду. Ця модель передбачає підзарядку одразу двох пристроїв. Коштує такий пристрій 420 гривень.

Скрин: Rozetka
Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

iWALK Power Bank Duo

Місткість батареї такого повербанку становить 3 000 мАг. Цей пристрій має два вбудованих кабелі – Apple Lightning та microUSB, також у комплекті є USB Type-C. Вартість такого повербанку становить 610 гривень.

Скрин: Rozetka
Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

ColorWay

Коштує цей прилад 699 гривень. Місткість батареї цього повербанку становить 10 000 мАг, що дозволяє два рази підзарядити будь-який гаджет. Він має декілька рівнів захисту від короткого замикання — це дуже важлива характеристика, яка допоможе гарантувати безпечну підзарядку.

Скрин: Rozetka
Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

Aligator Pb1000

Такий акумулятор має місткість батареї 10 000 мАг. Однією з важливих характеристик є багаторівнева система захисту від перегріву та короткого замикання. Також цей повербанк має функцію енергоощадження в режимі очікування. Вартість такого пристрою становить 807 гривень.

Скрин: Rozetka
Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

XO PB70

За 999 гривень можна придбати такий повербанк, місткість батареї якого становить 13 000 мАг. Універсальні USB-порти у цьому приладі сумісні з усіма типами кабелів мобільних телефонів. Електронний контролер, який підтримує постійні характеристики струму, дозволяє акумулятору витримувати перезаряд тривалий час.

Скрин: Rozetka
Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

Скрин: Rozetka

Повербанки актуальні для роботи, яка пов'язана з комп'ютером та постійно потребує повністю зарядженого ноутбука, щоб у випадку відключень світла можна було попрацювати. В такому разі у домашніх умовах часто використовують мобільний інтернет, який роздають з телефонів.

Однак іноді разом зі світлом зникає і мобільний зв'язок. Тому інтернет від провайдерів був би надійніший, якщо роутер підживити повербанком.

Раніше ми розповідали, як зробити повербанк для роутера. Також ми писали про повербанки, які запустять навіть двигун.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.