Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Де знайти місце для роботи під час відключення світла — мапа

Розповідаємо, як знайти місце для роботи під час відключення електроенергії

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

На мапі є, здебільшого, місця у Києві

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Під час щоденних відключень електроенергії кав’ярні та ресторани стали справжніми рятівниками для людей, які працюють дистанційно. Коли вдома немає світла та інтернету, багато людей шукають найближчі заклади, де можна попрацювати.

Проєкт "ЛУН місто" створює інтерактивну мапу, на якій можна знайти, чи працюють найближчі до вас заклади без світла.

"Ми, команда ЛУН Місто, робимо новий корисний проєкт – інтерактивну карту закладів з автономним живленням. Тих, які завдяки генераторам та іншому устаткуванню здатні працювати і під час загальних відключень світла", – зазначила команда проєкту.

Вони також просять представників бізнесу заповнити анкету і розказати про свій заклад з автономним живленням – про своє кафе, коворкінг, магазин, шиномонтаж, студію краси – і його додадуть на мапу.

"Ви отримаєте більше відвідувачів, а люди отримають більше можливостей жити звичним життям", зазначають у ЛУН.

Як працює мапа та що на ній є

Мапа доступна за цим посиланням. На ній відмічені різні заклади, які можуть працювати під час відключення електроенергії.

Скрин: ЛУН

Окрім кафе, ресторанів та коворкінгів, на ній ще є мережі супермаркетів, гіпермаркетів, АЗС, магазини побутових товарів та техніки, СТО, зоомагазини, салони краси тощо.

Для того щоб переглянути інформацію про заклад, треба натиснути на його емблему, і вам покаже графік роботи, особливості місця та примітки.

Скрин: ЛУН

Також ви можете повідомити про неточність у роботі, якщо вона буде.

Топ найбільш стійких рітейл-компаній України

Forbes Україна визначив компанії, які виявилися стійкішими за інших, змогли зберегти, а часом і примножити бізнес у воєнний рік.

Так, компанії, які за родом діяльності можуть здійснити швидку релокацію або розташовані далеко від фронту, мали кращі умови для виживання порівняно з бізнесами, ключові активи яких опинилися на тимчасово окупованих територіях чи були зруйновані.

Два перші місця серед тих, хто залучений у роздрібну торгівлю, зайняли мережі АЗС OKKO та WOG. Перша з них показала динаміку виторгу 63,6% відносно минулого року, друга – 18%.

Значною мірою це пояснюється паливною кризою та цінами на бензин.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.