Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ціни на новорічний делікатес вражають! Де можна купити дешеву червону ікру

Доволі часто перед Новим роком можна побачити в магазинах акції на даний продукт, але варто звертати увагу на кілька критеріїв, аби не зіпсувати собі свято

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Ціни на червону ікру відрізняються

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Більшість українців не звикли бачити новорічний стіл без червоної ікри. Зараз її в магазинах вдосталь, та й ціна підхожа до кожного бюджету. Тому делікатес на свята може придбати кожен.

Сайт Pro Гроші розповідає, скільки коштує червона ікра в українських супермаркетах.

АТБ

У цьому магазині вибір продукту не досить великий, але ціна приваблива. Наприклад, за 100 грамів лососевої ікри ви можете заплатити від 23 гривень до 260 гривень. Однак та, що дешевша буде імітована.

Фора

Тут мінімальна ціна дещо більша. За 80 грамів лососевої ікри ви віддасте від 109 до 198 гривень.

Метро

У даному супермаркеті вибір делікатесу значно більший і ціна так само відрізняється. Ви можете придбати саме той товар, який вам найбільше підходить. Мінімальна ціна лососевої ікри – 159 гривень за 80 грамів. А от максимум ви можете заплатити 927 гривень за 275 грамів.

NOVUS

Цей супермаркет забезпечив своїх покупців низькими цінами на червону ікру. Вибір тут також чималий. Найменша ціна – 29 гривень за 100 грамів лососевої ікри (імітованої). Найбільше ви заплатите 749 гривень за 275 грамів.

Як купити хорошу ікру

Доволі часто перед Новим роком можна побачити в магазинах акції на даний делікатес. Однак варто звертати увагу на кілька критеріїв, аби не зіпсувати собі свято.

Перше. Купуйте там, де можуть дотримуватися умов зберігання: у фірмових магазинах або торговельних мережах. Просто на прилавках можна перевірити температурний режим (часто в холодильниках є градусники).

Друге. Не купуйте ікру без маркування або з Росії. Закон забороняє продавати в Україні російський продукт. І якщо він уже потрапляє на прилавок, можна сміливо стверджувати, що це контрафакт.

Третє. Не купуйте дешевий продукт і прислухайтеся до "хлюпання" в баночках. Ікру, у якої закінчився термін зберігання, перефасовують. Така продукція буде хлюпати під час струшування, а в ікринок будуть тріснуті оболонки.

Раніше ми розповідали, звідки в секонд-хендах одяг та що відбувається в магазинах під час війни. Також ми писали, коли імпульсивні покупки можуть бути небезпечними.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.