Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта змінює деякі тарифи – за що платитимемо менше

Розповідаємо, як змінилися тарифи Укрпошти

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

На Укрпошті діятимуть нові тарифи на доставку в країни Балтії

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта оголосила про зниження тарифів на доставлення до Литви, Латвії та Естонії до 45%. Нові тарифи почали діяти з четверга, 12 січня.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Скільки коштує відправити посилку Укрпоштою

Зазначається, що діятимуть дві категорії знижок, а саме:

  • знижка 25–35% на дрібні пакети;
  • знижка 35–45% на посилки.

Наприклад, щоб відправити посилку вагою до 10 кг в Естонію, відправнику доведеться заплатити 10 доларів (402 грн). Відправлення з аналогічною вагою у Литву чи Латвію обійдеться вже у 8 доларів (322 грн).

Нові тарифи на Укрпошті діють з 12 сісня
Нові тарифи на Укрпошті діють з 12 сісня

Нові тарифи на Укрпошті діють з 12 сісня

Нові тарифи на Укрпошті діють з 12 сісня

Оформити відправлення можна у поштових відділеннях та особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного додатка Укрпошти. Вартість відправлення знизиться ще на 3%, якщо оформити його онлайн.

Укрпошта запустила продаж клясеру для марок

Наприкінці 2022 року Укрпошта запропонувала своїм клієнтам стати власниками ексклюзивного альбому (клясеру), у якому можна зберігати марки. Купити альбом можна онлайн.

Клясер виготовив всесвітньо відомий виробник аксесуарів для філателії Leuchtturm (Німеччина) на замовлення Укрпошти. Для Укрпошти був розроблений ексклюзивний дизайн. Так, на обкладинці зображені легендарні марки "Русскій воєнний корабль, іді… !", "Русскій воєнний корабль… ВСЬО" та "Українська мрія".

Оформити замовлення можна в онлайн-магазині. Одній людині доступне замовлення не більше ніж одного екземпляру. Загалом тираж лімітований – лише 10 000 примірників.

Раніше ми розповідали, як з 1 січня змінилися тарифи на Новій пошті. Також ми писали, яке нововведення раніше запровадила Укрпошта.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.