Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Києві музиканти зможуть позмагатися за унікальну премію – хто отримає по 100 000 грн

Організатори розповіли про номінації та критерії відбору другої музичної премії для молодих виконавців MUZVAR AWARDS

Колаж: Pro Гроші

26 вересня відбудеться друга музична премія для молодих виконавців MUZVAR AWARDS

Колаж: Pro Гроші

У столичному МЦКМ "Жовтневий палац" 26 вересня відбудеться друга музична премія для молодих виконавців MUZVAR AWARDS від однойменного порталу "МУЗВАР". Після перерви через початок повномасштабної війни в України, портал хоче не просто підтримати "молоду кров" шоубізнесу, а й дати додатковий поштовх для розвитку та подякувати за роботу вже знаним представникам креативної індустрії.

Які номінації та критерії відбору

Організатори заходу кажуть, що 12 номінацій премії та критерії відбору до них лишилися незмінними, але додалися 2 нові та змінився часовий період, за яким будуть відбирати претендентів на перемогу.

"Для нас важливо, щоб премія MUZVAR AWARDS йшла в ногу з часом і трансформувалася. Авжеж, ми виокремимо найкращих нових артистів у категоріях поп, рок, альтернатива та нова естрада. Також з’явиться номінація, присвячена перекладам пісень, оскільки артисти адаптують свої хіти, цю течію неможливо залишити без уваги. Через те, що між преміями відбулася велика перерва, період оцінки творчості також змінився – оргкомітет братиме до уваги роботу артистів в період з 1 липня 2022 по 1 липня 2023 року", - зазначив організатор премії та співзасновник порталу "МУЗВАР" Олексій Донцов.

Який формат премії

Премія відбудеться у форматі концерту та церемонії нагородження. Хто стане номінантом у 14 номінаціях та хто вийде на сцену Жовтневого палацу зі спеціальними номерами — поціновувачі нової української музики дізнаються вже зовсім скоро.

Традиційно у кожній номінації візьмуть участь по п'ять претендентів на перемогу: чотирьох визначить оргкомітет премії, а п'ятого – читачі порталу "МУЗВАР".

"Ми даємо можливість глядачам не бути осторонь події, спостерігаючи за ходом премії, а долучитись та повпливати особисто на результати. Адже номінант від глядачів має всі шанси стати переможцем. Окрім того, номінація Fan place | "Найактивніший фан-клуб" буде повністю складатись із ТОП-5 фанатських клубів, які заповнять заявку в спеціальній формі", – підкреслив співзасновник "МУЗВАРу" Юліан Новак.

Які нагороди отримають переможці

Переможці усіх 14 номінацій премії MUZVAR AWARDS традиційно отримають до статуетки пам'ятну брошку у вигляді візуального символу премії – "Феніксу" від всесвітньо відомого митця Володимира Цісарика.

Окрім того, зі спеціального фонду на розвиток української музики переможці номінацій New View | "Найкращі нові імена естради", New Breath | "Найкращі нові імена поп-музики", New Wave | "Найкращі нові імена рок-музики", New Connect | "Найкращі нові імена альтернативи" отримають по 100 000 гривень від генерального спонсора премії.

Інформація про номінантів, членів журі та лайн-ап цьогорічної премії MUZVAR AWARDS буде оприлюднена разом зі стартом продажу квитків на подію.

Хто переміг торік

Нагадаємо, що переможцями першої премії MUZVAR AWARDS стали:

  • WELLBOY;
  • Go_A;
  • Ярмак;
  • Тіна Кароль;
  • Олександр Пономарьов;
  • Krechet;
  • "Самозванці" та інші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.