Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Можна більше не "ламати голову". Pro Гроші дізналися, чого хочуть жінки на 8 березня

Редакція Pro Гроші провела опитування серед жінок та дізналася, що вони хочуть отримати у подарунок на 8 березня

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Що хочуть отримати жінки у подарунок на 8 березня

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кожного року з перших днів весни чоловіки починають задумуватися, що ж дарувати жінкам на 8 березня. Хтось з жінок одразу каже, чого б вони хотіли, а хтось тримає інтригу до останнього.

Сайт Pro Гроші зробив опитування та дізнався, які подарунки хочуть отримати жінки на 8 березня.

Чого хочуть жінки


Перед святом 8 березня ми провели опитування серед жінок та дізналися, що насправді більша частина – 46% залишаться задоволеними навіть якщо їм подарують просто букет квітів.

Для мене у кожному подарунку найголовніше – це увага. Тому я буду не просто задоволена, я буду щаслива, що мій чоловік не забув про свято та зробив мені приємно, – каже Юлія.

Отримати у подарунок різноманітні прикраси хочуть 17% жінок. Насправді жінки завжди хочуть виглядати неперевершено, а прикраси добре допомагають. Тому різні браслети, сережки, каблучки будуть тільки підкреслювати їхню жіночність.

Фото: Pexels

Для деяких жінок найкращий подарунок – шопінг. В результаті опитування 12% жінок хочуть отримати можливість таким чином "розслабитися" й на 8 березня. Шопінг – це свого роду медитація, коли можна без поспіху пройтися по крамницях та обрати для себе найкращий наряд.

Також 10% жінок бажають отримати у подарунок на 8 березня подарункові бокси з косметичними засобами або парфуми. У кожної жінки є своя косметичка, яка ніколи не буде повністю заповненою, завжди знайдеться якийсь аромат парфумів або інші косметичні засоби, які хочеться купити.

Мій чоловік знає наскільки сильно я люблю різні доглядові засоби, навіть допомогає мені їх обирати. Тому, якщо на 8 березня я отримаю такий подарунок, то я зрадію більше тому, що у відносинах є уважність до таких дрібниць, – зазначила Олена.

Фото: Pexels

Також 8% жінок хочуть оновити свої гаджети, тому очікують на 8 березня у подарунок новий телефон, ноутбук або смарт-годинник.

7% жінок не хочуть отримувати подарунків на весняне свято. Для більшості з них набагато приємніше буде просто провести цей день разом зі своїми сім'ями та отримати купу позитивних емоцій.

Раніше ми розповідали, хто має купувати дорогі подарунки. також ми писали, як сюрприз може перетворитися на емоційний борг.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.