UA RU

ПриватБанк та Ощадбанк змінили умови для клієнтів – які є оновлення

Усі зміни повʼязані з проблемами електроенергії в Україні, а тому банки пішли на зустріч українцям

Колаж: Pro Гроші

Люди почали масово знімати готівку

Колаж: Pro Гроші

Через кризову ситуацію в енергетиці люди почали масово знімати готівку. Саме тому деякі банки змінили умови для клієнтів.

Розповідаємо, які оновлення подарували українські банки людям.

Ощадбанк

Державний банк скасував комісію на зняття готівки з карток інших банків. Ви можете зняти максимально лише 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.

Все через те, що через проблеми з електроенергією виник підвищений попит на готівку. Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку. Цей крок дозволить всім українцям, без розподілу на клієнтів Ощаду та інших банківських установ, знімати готівку у банкоматній мережі.

Переглянути мапу банкоматів, щоб знайти найближчий, можна за посиланням.

ПриватБанк

Банк збільшив ліміт на зняття готівки у банкоматі з картки будь-якої фінансової установи. Раніше українці, які мали банківську карту цього банку, могли отримати лише до 20 тисяч гривень за одну транзакцію. Повторити операцію можна було тільки через 3 години.

Тепер ліміт на отримання готівки в банкоматах уніфіковано без прикріплення до фінустанови чи країни. Тобто можливість одразу зняти 20 тисяч гривень тепер доступна власникам карток усіх українських і закордонних банків. Нововведення доступно з 23 листопада.

Це дозволить клієнтам усіх банків за необхідності отримати доступ до готівкових коштів через найбільшу в Україні мережу банкоматів. Всього ПриватБанк має понад 5 000 установок по всій території України.

Що робити, якщо банкомат не видав готівку

У такому випадку:

Як шахраї можуть взяти на вас кредит

Небезпека втратити гроші завжди існує. Інколи шахраї можуть скористатися даними, які навіть не стосуються ваших рахунків.

Читайте у нашому матеріалі, за допомогою якої інформації аферисти можуть взяти кредит на будь-кого.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як шахраї працюють під час повномасштабної війни в Україні. Також ми розповідали, як не натрапити на аферистів під час пошуку роботи.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі