Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Має бути в кожного українця: топ-5 трендових товарів у березні

Березень диктує власні тренди — чим людям корисні генератори, павербанки, електроінструменти та велосипеди

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Що купують українці під час війни

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Під час війни, яка триває в Україні вже понад рік, змінились смаки та вподобання громадян — люди почали обирати практичні речі, які здатні приносити користь, а не лише задоволення.

Розбирались, які товари у березні 2023 року мають великий попит на ринку та чому саме вони так потрібні українцям.

Різноманітні гаджети

До даної категорії відносяться різноманітні пристрої, без яких нам вже складно уявити своє життя – вони допомагають нам залишатись на зв'язку, швидко працювати з будь-якого куточка світу, а також користуватися зручними сервісами та програмами.

Відомо, що в умовах повномасштабної війни багато компаній працює віддалено, а в школах та вишах відбувається навчання в дистанційному форматі. Отже, попит на планшети, ноутбуки та смартфони залишається в березні 2023 року на дуже високому рівні. Він ще більше посилюється зручною можливістю оплачувати товари частинами. Сучасний девайс зараз вважається найкращим подарунком на будь-яке свято.

Павербанки та генератори

Ці помічники на фоні повномасштабної війни забезпечують безперервне живлення електроприладів. Відомо, що павербанк допоможе підзарядити будь-який девайс з USB-портом — смартфон, ноутбук, планшет, смартгодинник, настільну лампу, радіоприймач або колонку. А за допомогою генератора можна з легкістю забезпечити електроенергією будь-яке приміщення.

Ці товари популярні через масовані ракетні обстріли та нестабільну ситуацію в енергетиці – блекаути, аварійні вимкнення світла зробили гаджети товарами із категорії "маст хев".

Побутова техніка

Через те, що багато українців змушені були тікати від війни та переселятися в безпечніші регіони, у березні спостерігається великий попит на побутові прилади. Зокрема, притулки для біженців треба обладнати технікою першої необхідності: електрочайниками, мультиварками, компактними газовими та електричними плитами, пральними машинами.

Відомо, що терміни служби різної техніки складають до 10 років. Найшвидше виходять із ладу пральні машинки та мікрохвильовки. Також часто доводиться часто купувати мультиварки та м'ясорубки.

Попит на ці товари високий протягом всього року, однак влітку великою популярністю користуються холодильники та кондиціонери.

Велосипеди

Традиційно з початком весни зростає попит на велосипеди – це зручний та екологічний вид транспорту. Він входить до топ-товарів продажу в інтернет-магазинах та на інших торгових майданчиках.

У невеличких населених пунктах велосипедом можна дістатися до будь-якого місця. У великих містах цей вид транспорту допоможе уникнути заторів, тому не дивно, що це улюблений спосіб пересування кур’єрів. Також поїздка на свіжому повітрі убезпечить вас від можливості підхопити коронавірус у забитому пасажирами автобусі.

Електричні інструменти

У березні великою популярністю користуються також шуруповерти, дрилі, пилки, фрезери та перфоратори. У воєнний час затребуваність цієї категорії товарів зросла в кілька разів. На жаль, багато людей змушені ремонтувати свої квартири чи будинки, пошкоджені внаслідок бойових дій. А для цього необхідні електроінструменти.

Також велика завантаженість в автосервісів, особливо у прифронтових зонах. На передову щодня постачаються сотні автомобілів, які дуже швидко ламаються, виходять з ладу внаслідок обстрілів. Варто врахувати, що постійно створюються лінії оборони, бліндажі та пункти дислокації військових підрозділів. На фронт у великій кількості відправляють болгарки, пилки, перфоратори.

Українці найчастіше обирають такі торгові марки електроінструментів: Makita, Metabo, Milwaukee, Bosch, Einhell, Maxima Plus, DNIPRO-M.

Раніше ми писали про топ-5 товарів, які треба купити на секонд-хенді. Також сайт Pro Гроші повідомляв, якому бренду вдалося закохати українців у свій товар.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.