Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київ відновлює електропостачання: де та коли буде світло

Після стабілізації ситуації та завершення ремонту на пошкоджених лініях людей підключать до мережі

Колаж: Pro Гроші

Киян можуть перевести до передмістя

Колаж: Pro Гроші

У Києві поступово відновлюють електропостачання споживачів після масованого ракетного удару 23 листопада.

Про це пише РБК-Україна.

Якщо у вас досі відсутня електрика, то орієнтовний час підключення до електромережі можна дізнатися на сайті ДТЕК.

Якщо в будинку відсутнє світло, а інформація за конкретною адресою не доступна на сайті, то необхідно повідомити про це оператора натисканням спеціальної кнопки.

Також абоненти, які опинилися під аварійними відключеннями, після стабілізації ситуації в енергосистемі та завершення ремонту на пошкоджених лініях будуть підключені до мережі.

З Києва взимку можуть вивезти частину людей

Киян можуть перевести до передмістя через тривале знеструмлення. Про це міський голова Віталій Кличко повідомив в ефірі телемарафону.

Чиновник наголошує, що це буде не евакуація, а тимчасовий переїзд. За його словами, у росіян ключова мета, щоб українці взяли свої валізи й покинули країну.

Переїхати можуть дитячі будинки та будинки для людей похилого віку.

Що відбувалося в Києві після ракетного удару

Більша частина міста була знеструмлена. Зникло також водопостачання. Станом на ранок 24 листопада 70% жителів Києва залишаються без світла, в частині міста відновили подачу води.

Мер Віталій Кличко розповів, що енергетики та фахівці Київводоканалу працювали всю ніч, щоб відновити життєзабезпечення столиці.

"Вже повернули водопостачання на лівому березі міста. На правому ж плануємо відновити його в першій половині дня. 70% відсотків столиці поки залишається без електрики", – написав Кличко.

В КМДА також повідомили, що станом на 9:35, Київводоканал частково стабілізував електропостачання на одному з ключових об’єктів: вода починає подаватись споживачам на правому березі

На пониженому тиску поки що залишаються Святошинський, Солом’янський, частково Оболонський, Шевченківський та Подільський райони, житлові масиви "Пуща-Водиця", "Виноградар", "Нивки".

Раніше в Мінерего пояснили, що буде зі світлом 24 листопада. Також в Укрзалізниці назвали поїзди, які застрягли в дорозі через відключення світла.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.